ΤΟΠΙΚΟ

Εννιά γκολ σε έναν αγώνα για Παγασητικό – Πρωτεσίλαο

εννιά-γκολ-σε-έναν-αγώνα-για-παγασητικ-62218

Καταιγιστικός ήταν ο Πρωτεσίλαος στο βοηθητικό του ΕΑΚ φιλοδωρώντας με έξι τέρματα τον Παγασητικό, που δίνει μάχη για την παραμονή. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 28’ ο Μαρμαρινός με πλασέ έπειτα από γύρισμα του Παπαδόπουλου με τον στράικερ της ομάδας του Πτελεού να δημιουργεί και το δεύτερο γκολ της ομάδας του, δίνοντας την ασίστ στον Σιαμανίκο που με πλασέ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους με πλασέ του Μάρκου έπειτα από πάσα του Τσένα με τον Παπαδόπουλο στο 48’ να βρίσκει για μια ακόμη αγωνιστική τα αντίπαλα δίχτυα με δυνατό σουτ για το 1-3. Στο 65’ ο ίδιος παίκτης ευστοχώντας από την άσπρη βούλα σημείωσε το 1-4 με την ομάδα του Βαγγέλη Τάχου να μειώνει σε 2-4 με μονοκόμματο σουτ στην κίνηση του Μάρκου στο 70’. Το 3-4 έγραψε ο Μυλωνάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά στο 83’ ο Παπαδόπουλος με πλασέ ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ για το 3-5 με τον Βαλωτή στο 89’ με πλασέ ύστερα από γύρισμα του Α. Λάμπου να διαμορφώνει το τελικό 3-6.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ-ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ 3-6

Σκόρερ: (40’, 70’ Μάρκου, 80’ πεν. Μυλωνάς – 28’ Μαρμαρινός, 32’ Σιαμανίκος, 48’, 65’ πεν., 83’ Παπαδόπουλος, 89’ Βαλωτής)

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ (Τάχος): Αλέξης, Γκατζούνας (83’ Ανδρέου), Μυλωνάς, Ζιώγας, Καράνταγλης, Κουτλούμπασης (65’ Μαρούγκας), Τσένα (75’ Ρουσσάς), Λάιος, Μάρκος, Δημητρίου, Σίμος

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ (Μπίλης): Τίτας, Λεϊμονής (70’ Χασιώτης), Χολέβας, Μιχόπουλος, Α. Λάμπος Κ. Κόρκος, Σούδης, Σιαμανίκος (86’ Ι. Λάμπος), Παπαδόπουλος (84’ Σούσκο), Βαλωτής, Μαρμαρινός (80’ Θ. Κόρκος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου