ΤΟΠΙΚΟ

Οχτάσφαιρος ο Θησέας Αγριάς επικράτησε με 8-1 του Ανθιμου Γαζή

οχτάσφαιρος-ο-θησέας-αγριάς-επικράτη-78555

Σε ένα παιχνίδι, το οποίο δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής ο Θησέας επικράτησε με το εντυπωσιακό 1-8 του Άνθιμου Γαζή στην 20η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ το απόγευμα του Σαββάτου. Το σκορ άνοιξε στο 3’ με πλασέ ο Αντζούρης με τον Μερμίγκη πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. O Iσά με σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα για το 0-3, με τον Σφάκα λίγο αργότερα με πλασέ να σκοράρει για το 0-4. Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-4 με κεφαλιά του Tαφίλη ύστερα από σέντρα του Μπόγιαν, αλλά οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος δεν σταμάτησαν στα τέσσερα τέρματα και βρήκαν δίχτυα τέσσερις φορές ακόμη στην επανάληψη. Αρχικά με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Σφάκα για το 1-5, με τον Ισά στο 64’ έπειτα από κάθετη του Κοτζαθανάση για το 1-6, ενώ στο 78’ ο Βλάχος με πλασέ έγραψε το 1-7. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρουκάς στο 86’ με πλασέ.

Σκόρερ: (35’ Tαφίλης – 3’ Αντζούρης, 8’ Μερμίγκης, 16’, 64’ Ισά, 36’, 53’ Σφάκας ,78’ Βλάχος, 86’Ρουκάς)

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Βούλγαρης, Αλεξίου, Έλσον, Α. Αντζούρης, Λάσκος (30’ Μπόγιαν), Κατσικαδάμος, Μπρισμπέος, Κίτσας, Ταφίλης, Καρούτσος (50’ Κωστάκης).

ΘΗΣΕΑΣ: Σφάκας (46’ Καγιάννης), Ρουκάς, Αναστασίου (60’ Ιωάννου), Μοράλες (46’ Καραλόπουλος), Δημουλάς, Οικονόμου, Ισά, Σφάκας, Ι. Αντζούρης (50’ Βλάχος), Κοτζαθανάσης, Μερμίγγης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου