ΤΟΠΙΚΟ

Με γκολ από τα αποδυτήρια ο Πρωτεσίλαος 1-0 τον Πύρασο

με-γκολ-από-τα-αποδυτήρια-ο-πρωτεσίλαο-78577

Ένα γκολ από τα αποδυτήρια ήταν αρκετό για να χαρίσει ένα σημαντικό τρίποντο στον Πρωτεσίλαο απέναντι στο πολύ αξιόλογο σύνολο του Πυράσου. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε συγκεκριμένα στο 36ο δευτερόλεπτο ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Βαλωτή.

Μετά το γκολ μπροστά από τις δύο εστίες σημειώθηκαν ελάχιστες καλές στιγμές. Αρχικά, στο 25’ ο Παπαδόπουλος από θέση τετ-α-τετ σούταρε πάνω στον Τσιλίγκο, ενώ σουτ του Σαμαρά δεν βρήκε στόχο. Στην επανάληψη η ομάδα του Θανάση Μπίλη απείλησε με τον Παπαδόπουλο να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ και αντί να σουτάρει να προσπαθεί να κοντρολάρει την μπάλα με τους αμυντικούς του Πυράσου να αποσοβούν το κίνδυνο για την ομάδα τους.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δύο ακόμη περιπτώσεις, όταν στο 72’ το σουτ του Βαλωτή πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 80’ με σουτ του Θ. Κόρκου από κοντινή απόσταση, το οποίο πέρασε απελπιστικά άουτ, με τον Μαρικλέν στο 87’ να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια, να πασάρει στον Βαλωτή, που δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε, σπαταλώντας μοναδική ευκαιρία για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με γυριστό σουτ του Σιώμου και με τον Δαμάσκο στην καλύτερη ευκαιρία στο 87’ να σουτάρει με την μπάλα να έχει κατεύθυνση προς το τέρμα με αμυντικό των γηπεδούχων να ανακόπτει την μπάλα λίγο πριν την γραμμή.

Σκόρερ: (1’ Παπαδόπουλος)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Λεϊμονής, Απ. Λάμπος, Χολέβας, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Σούδης, Μαρμαρινός (65’ Μαρικλέν), Σιαμανίκος, Βαλωτής (90’ Χασιώτης), Παπαδόπουλος (81’ Θ. Κόρκος).

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου (46’ Δαμάσκος), Γιοβάνης, Γ. Τσάμης (60’ Φούκης), Τσορμπαντζής, Δ. Τσάμης, Μπασδάνης, Σαμαράς (46’ Μπαρμπούτας), Σιώμος, Ζαχαράκης, Ίμπρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου