ΤΟΠΙΚΟ

Επέστρεψαν στη δράση και στις νίκες οι πρωτοπόροι της Β’ ΕΠΣΘ

επέστρεψαν-στη-δράση-και-στις-νίκες-οι-104643

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Στη δράση αλλά και στις νίκες επέστρεψαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι πρωτοπόροι των δύο ομίλων της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, σημειώνοντας νίκες για την 15η στροφή του πρωταθλήματος. Από τη μία ο Τοξότης δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει με 5-0 του Κενταύρου και από την άλλη εύκολο έργο είχε και η Δήμητρα για το 7-0 επί της Αγχιάλου. Αναλυτικά:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (15η αγωνιστική)

Α.Ε 2002-Λεχώνια 3-1

Σκόρερ: (7’ Στουμποβίκος, 36’, 60’ Κουβαράς – 40’ Χατζηκώστας)

Τη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με 3-1 πήρε η ΑΕ 2002 απέναντι στα Λεχώνια. Το 1-0 σημείωσε στο 7’ ο Στουμποβίκος και στο 36’ ο Κουβαράς πέτυχε το 2-0 με σουτ εκτός περιοχής. Μπορεί στο 40’ οι φιλοξενούμενοι να μείωσαν με την κεφαλιά του Χατζηκώστα, αλλά δεν μπόρεσαν να αποσοβήσουν το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ με τον Κουβαρά να χρίζεται εκ νέου σκόρερ.

Α.Ε 2002: Μητράκος, Σφέτσιος, Βερντόβα, Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Παρίσης (80’ Κουνατίδης), Καλαϊντζίδης, Κουβαράς, Πολυχρόνου (75’ Γαλάνης), Στουμποβίκος (65’ Κατσαρός)

ΛΕΧΩΝΙΑ: Παλαιορούτης, Λιόλιος, Ντενίς, Κωνσταντινιδης, Μανούσος, Χρυσοχοιδης (30’ Κατσαμπέκης), Ξενάκης, Αγγελής (70’ Στυλιαρογιάννης), Ρενάτο (60’ Καμπέρης), Χατζηκώστας (80’ Μαμούρης), Μπικοράρος

Ελευθεριακός-Αγία Άννα 0-3

Σκόρερ: (25’, 86’ Κ. Τσιουρέλης, 36’ Κωτούλας)

Άνετη νίκη επί του Ελευθεριακού σημείωσε στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος η Αγία Άννα, η οποία άνοιξε το σκορ στο 25’ με κεφαλιά του Κώστα Τσιουρέλη. Ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Κωτούλας στο 30’, αλλά ο τελευταίος πέτυχε το 0-2, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του 15χρονου Ματθαίου, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Σωτήρη Πετσιμέρη, δικαιώνοντας την επιλογή του. Με την Αγία Άννα να έχει την υπεροχή στην επανάληψη, το τελικό 0-3 ήταν φυσικό επακόλουθο, με τον Κ. Τσιουρέλη να βρίσκει και πάλι δίχτυα στο 86’, μετά από σέντρα του Λίτσου από αριστερά, αλλά αυτή την φορά με πλασέ.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Σκοπός, Νιαώτης, Κανδήλας, Πετσιμέρης, Ματθαίου (82’ Λίτσος), Κωτούλας (70’ Σερ. Τσιουρέλης), Φιλατζικιώτης, Αντωνίου (80’ Μωυσίδης), Τσιουρέλης, Ζαρίφης (88’ Χατζόγλου)

Μακρινίτσα-Ν. Μαγνησιακός 0-2

Σκόρερ: (75’ Μεταξάς, 92’ Σκέρντι)

Με το διπλό απέδρασε ο Νέος Μαγνησιακός επικρατώντας με 2-0 της Μακρινίτσας. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης και αρχικά στο 75’ όταν ο Μεταξάς έπιασε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Μίτσια, με τον Σκέρντι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να σφραγίζει τη νίκη για την ομάδα του με κοντινή προβολή. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές κυρίως στο πρώτο μέρος με πιο χαρακτηριστική αυτήν του Δημητρόπουλου που σε άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ και με τον Ντίτσιο στο 45’ να αστοχεί από θέση τετ-α-τετ.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Λουλούδης, Αρβανίτης, Τσιλίοπουλος, Σωτηρίου, Σαρκατσάνος, Ψίθος, Ντίτσιος, Παλαμιώτης, Δημητρόπουλος (55’ Τζελάκος), Αδαμάκος, Παπακώστας (70’ Μαϊντάνης)

ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μίτσιας, Τζότζιος, Παπαγεωργίου, Κατσίφος, Πέτρου, Δοδοντζίδης(46’ Χότζα), Φραγκούλης, Μιχαήλοβιτς, Μεταξάς(75’ Σκέρντι), Χριστοδούλου, Τάρε

Κένταυρος-Τοξότης 0-5

Σκόρερ: (21’ Κόρμπας, 26’,41’ Λ. Δενελάβας, 51’ Βέτσικας, 64’ Κυλαδίτης)

Νίκη με το εμφατικό 0-5 πέτυχε ο Τοξότης κόντρα στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου. Το 0-1 σημείωσε στο 21’ ο Κόρμπας με κεφαλιά για να ακολουθήσει το 0-2 και το 0-3 στο 26’ και στο 41’ από πλασέ του Λ. Δενελάβα. Στο 51’ ο Βέτσικας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4 και το τελικό 0-5 σημείωσε στο 64’ ο Κυλαδίτης με κεφαλιά.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Γ. Πότσκα, Ηλίας, Λαμπαδάρης, Τζήκας, Νίκας, Γκ. Πότσκα, Καμάμι (75’ Χατζηβρίζος), Τσουμπέκος, Σαρακατσάνος (65’ Τσιοπένης), Μπογδανίδης, Βρέκουλος (46’ Γιαννέλης)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Πελεκάνος, Τσιατσιάνης, Καραγγέλης (46’ Σοροβόλας),

Ν. Δενελάβας, Γουλιώτης, Βέτσικας (65’ Καρασιώτος), Κόρμπας, Λ. Δενελάβας, Μπούρντα (65’ Κικής), Κυλαδίτης

Ιάσων-Δύναμις 1-0

Σκόρερ: (23’ Ζατσάι)

Νίκη για τον Ιάσονα κόντρα στη Δύναμη με 1-0, όπου σκόρερ ήταν ο Ζατσάι στο 23’ με σουτ εντός περιοχής. Η νίκη από τους γηπεδούχους αφιερώθηκε στον άτυχο Μιχάλη Λάμπρου ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε δέκα λεπτά μετά την είσοδο του.

ΙΑΣΩΝ: Μουράβας, Σπύρου, Φέιζο (80’ Σαββάκης), Πριονιστής, Κωτσαλής, Τσίγκας, Ζατσάη, Βαλαρούτσος (70’ Γέωργης), Θεοδωρόπουλος, Άλμπαν, Μπερζέμης (77’ Λάμπρου, λ.τρ. 87’ Αλβανόπουλος)

Εθνικός-Ιωλκός 2-1

Σκόρερ: (9’, 35’ Παλάτζας – 28’ Φραγκογιάννης)

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου της αναμέτρησης όταν ο Παλάτζας με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κασιδιαρόπουλου με τον ίδιο παίκτη στο 35’ να χρίζεται σκόρερ για δεύτερη φορά με κεφαλιά μέσα από την περιοχή και να κάνει το 2-1 απαντώντας στην ισοφάριση των φιλοξενούμενων χάρη στο σουτ του Φραγκογιάννη στο 28’. Στο 40’ ο Εθνικός βρέθηκε μια ανάσα από το 3-1 όταν το σουτ του Τσιάμη βρήκε το δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στις χαμένες ευκαιρίες με το σουτ του Καραπάνου στο 87’ να αποκρούεται ενστικτωδώς από τον Μπέικο.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Γιαννακόπουλος, Ματζανάς, Καρπέτας, Μουτσινάς, Βαλέρα, Τζάνης, Θεοδώρου, Παλάτζας (85’ Μπέης), Τσιάμης, Κατσαρός (60’ Βέργος)

ΙΩΛΚΟΣ: Κασιδιαρόπουλος, Δαρρής, Παρασχούδης, Βαρελόπουλος, Νίκου, Γεωργούλας(56’ Καραπάνος), Παπαθεοδώρου(46’ Κάβουρας), Γάκιας, Πιτσάβας, Φραγκογιάννης(70’ λ.τρ. Παππάς), Τόρο

Ρεπό: Ν.Α. ΝΙΚΗΣ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (15η αγωνιστική)

Απόλλων-Πανιώνιος 2-2

Σκόρερ: (42’, 46’ Βασιλείου – 16’ Κυπτίου, 28’ Ν. Τσακίρης)

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν Απόλλωνας και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 16’ πήραν το προβάδισμα χάρη στο ωραίο διαγώνιο σουτ εντός περιοχής του Κυπτίου. Ο Ν. Τσακίρης στο 28’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του επίσης με σουτ εκτός περιοχής. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος βρέθηκε μια ανάσα από ένα τρίτο τέρμα όταν σουτ-κεραυνός του Σαρίδη από απόσταση 30 μέτρων τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βλαχόπουλου. Οι γηπεδούχοι παρά το εις βάρος του σκορ κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, μειώνοντας αρχικά στο 42’ με διαγώνιο σουτ του Βασιλείου εκτός περιοχής, για να φθάσουν στην ισοφάριση με την έναρξη του δευτέρου μέρους με τον ίδιο παίκτη να αξιοποιεί την έξοχη διαγώνια ασίστ του Καραβά και με κοντινό πλασέ να γράφει το τελικό 2-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Α. Βλαχόπουλος, Κουζιώκας, Ντάγκαλος, Χρυσός, Καραγιάννης (46’ λ.τρ. Παπαπαναγιώτου), Παναγιωτάκης, Α. Δημόπουλος (65’ Μπάρδης), Φ. Βλαχόπουλος, Καραβάς, Ψαθάς, Βασιλείου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γεωργαλής, Τάσσιος (70’ Φολίνας), Στεργίου, Ράπτης, Κωστούλας, Σαρίδης (46’ λ.τρ. Κ Τσακίρης), Κυπτίου, Κακάλιας (69’ Ιωάννου), Ανγκόλι (71’ Καπάκης), Λυρίτσης, Ν. Τσακίρης

Δάφνη-Μυρμηδόνες 2-0

Σκόρερ: (42’ Καρακίτσιος, 91’Μπάντελης)

Μεγάλη νίκη επί των Μυρμηδόνων σημείωσε η Δάφνη στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου το 1-0 σημείωσε στο 42’ Καρακίτσιος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από προσπάθεια του Τσαρέλα από τα αριστερά. Οι γηπεδούχοι που ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, είδαν εκτέλεση φάουλ του Καρακίτσιου να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι στην επανάληψη, με το τελικό 2-0 να σημειώνεται στο 91’ από τον Μπάντελη.

ΔΑΦΝΗ: Αβδελάς, Χιώτης (Κουσιαλάκης), Αλιμπάκης, Τσιτσιρίκης, Λούκας, Φιλοσόγλου, Μαρέδης (Γκιάστας), Αγγέλης (Τερλεξής), Καρακίτσιος, Τσαρέλας, Παπαστεργίου (Μπαντέλης)

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Μπίκος, Κοντοβάς, Κατσιαβριάς, Ακριβός (Νανάς), Βέργας, Βούλγαρης, Μακρής (Σκούρας), Ναούμ (Δήμας), Μπούρχας, Μπίνας (Κατσιαβριάς), Πιπινής

Αστέρας-Αχιλλέας 2-2

Σκόρερ:(58’ Ξέρας,64’ Ντόντος-73’ Παναγιώτου, 80’ Σπανός)

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Αστέρας Ριζομύλου και Αχιλλέας με όλα τα τέρματα να επιτυγχάνονται στο β’ μέρος. Συγκεκριμένα στο 58’ ο Ξέρας άνοιξε το σκορ με πλασέ και ο Ντόντος στο 64’ με κεφαλιά πέτυχε το 2-0, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να παραδίνονται και αφού μείωσαν στο 73’ σε 2-1 με πλασέ του Παναγιώτου, ήρθε ο Σπανός στο 80’ να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιότρας, Κωνσταντέλος, Μπλούχος (46’ Κάρος), Γιαννούκος, Ντόντος, Κατσίκης, Γ. Μπόλκας (75’ Παπαπαναγιώτου, Αποστολίδης, Ξέρας, Χαλιμούρδας, Χόντζα

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σχουλής, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Τσουκάρας, Μάντζαρης, Κορέτα, Παναγιώτου, Χορταριάς (80’ Μόσχος), Σπανός, Ξυνός, Σιούτης

Δήμητρα-Αγχίαλος 7-0

Σκόρερ: (12’, 33’ Αραπίτσας, 17’ Τιμπλαλέξης, 20’ Κωστούλας, 23’ Βούλγαρης, 62’ Τσιάτσιος, 84’ Στεφανής)

Φωτιές πετούσε η Δήμητρα Ευξεινούπολης απέναντι στην Αγχίαλο, σημειώνοντας πέντε τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα το 1-0 πέτυχε στο 12’ με πλασέ ο Αραπίτσας και πέντε λεπτά μετά ο 17χρονος Τιμπλαλέξης κεραυνοβόλησε τον Δελανδρέα από τα 30 μέτρα για το 2-0. Το 3-0 πέτυχε στο 20’ με το σουτ εκτός περιοχής ο Κωστούλας και τρία λεπτά μετά ο Βούλγαρης πέτυχε και το 4-0. Ο Αραπίτσας βρήκε και πάλι δίχτυα στο 33’ για το 5-0 και θα μπορούσε να έχει κάνει χατ-τρικ, αν η μπάλα δεν σταματούσε στο δοκάρι στο 35’ μετά από πλασέ. Η Δήμητρα έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 40’ μετά από δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Σιαμουρδάνης, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πετύχει ακόμη δύο τέρματα στο β’ μέρος, με κεφαλιά του Τσιάτσιου στο 62’ και με πλασέ του Στεφανή για το τελικό 7-0 στο 84’.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Ζαφειρίου (52’ Γαλατσίδας), Μπαράκου, Σιαμουρδάνης, Στεφανής, Τσάτσος, Τιμπλαλέξης (70’ Κουτσούμπας), Κωστούλας (46’ Παυλίδης), Αραπίτσας, Βούλγαρης (60’ Κακλιάς), Ξηροκώστας

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Δελανδρέας, Λάζογλου (55’ Κουτσουκέρας), Ρούλης (55’ Πανανός), Σίμος, Τσαντόπουλος, Τσέλιος, Κωτσέλος (63’ Πίλιος), Δράγνης, Καραγιώργος, Τσακόγιας, Κουφαλιδάκης (35’ Βέτσικας)

Ηρακλής-Άθλος 5-1

Σκόρερ: (5’ Πότσι, 46’, 70’, 92’ Παρίσης, 80’ Καλτσάς – 15’ Δημόπουλος)

Νίκη με το ευρύ 5-1 πέτυχε ο Ηρακλής κόντρα στον Άθλο. Το 1-0 σημειώθηκε στο 5’ από τον Πότσι με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 15’ με κεφαλιά του Δημόπουλου. Στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν προς το καλύτερο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 46’ και στο 70’ προηγήθηκαν με 3-1 χάρις σε τέρματα του Παρίση, ένα με σουτ εκτός περιοχής και ένα με εκτέλεση φάουλ, για να έρθει στο 80’ το 4-1 από τον Καλτσά, και το τελικό 5-1 στο 92’ από τον αειθαλή Παρίση, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαγιάς,Αλπίτσης, Κραβαρίτης, Παππάς, Αλντίν, Ουρεικατ, Καλτσάς (65’ Α. Μουζούρακης), Κλίντον (60’ Μουζουράκης), Αργυρίου (60’ Κραβαρίτης), Πότσι (80’ Μπρισπμιγιάννης), Παρίσης

Αγροτικός-Ερμής Δ.Δ.

Ρεπό: ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ όμιλος

Θ. Ομάδα Β.

1. Τοξότης 39

2. Αγία Άννα 37

3. ΑΕ 2002 33

4. Εθνικός 26

5. Ιάσων Α. Μεριάς 23

6. Ελευθεριακός 22

7. Λεχώνια 13

8. Μακρινίτσα 12

9. Δύναμις 11

10. Ν. Μαγνησιακός 10

11. Κένταυρος Ν.Π. 6

12. Ν.Α. Νίκης 5

13. Ιωλκός 4

B’ Ομιλος

Θ. Ομάδα Β.

1. Δήμητρα 40

2. Μυρμηδόνες 34

3. Δάφνη 27

4. Μικροθήβες 24

5. Πανιώνιος 24

6. Αστέρας 24

7. Αγχίαλος 20

8. Αχιλλέας 19

9. Απόλλων 15

10. Ηρακλής Α.Θ. 7

11. Αθλος 6

12. Ερμής 5

13. Αγροτικός -1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου