ΤΟΠΙΚΟ

Δύο ακόμη νίκες για τις Μικτές ΕΠΣΘ

δύο-ακόμη-νίκες-για-τις-μικτές-επσθ-242578

Σημειώνοντας ακόμη δύο νίκες συνέχισαν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΘ, επικρατώντας χθες των Παίδων και των Νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στο Αθλ. Κέντρο Καρπενησίου.

Ανετα οι Παίδες

Οι Παίδες είχαν και πάλι εύκολο έργο, αφού μετά το 6-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Λαμία

πέτυχαν πέντε τέρματα κόντρα στους Παίδες της Ευρυτανίας χθες, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τους Τζιάνη και Μπουμπούκη. Μετά το φτωχό 0-1 του πρώτου μέρους, όταν και οι γηπεδούχοι σημείωσαν αυτογκόλ με τον Τριανταφυλλόπουλο σε σουτ του Τζαφλέρη στο 14’, στην επανάληψη οι παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου σημείωσαν τέσσερα τέρματα, με τον Κουτσιμπάνα να πετυχαίνει το 0-2 με κεφαλιά στο 44’. Δύο γκολ του Γλύκου σε διάστημα 5 λεπτών (46’ -51’) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-4, με τον Θεοδωρόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 0-5.

Για τους Παίδες της ΕΠΣΘ αγωνίστηκαν οι: Πουλιάνας, Μπαΐράμης (41’ Γλύκος), Αδάμος (54’ Αργυρόπουλος), Χολέβας, Κουτσιμπάνας, Κωστούλας (54΄ Σανάι), Γκινίδης (41’ Θεοδωρόπουλος), Τζαφλέρης, Τζιανής, Μπουμπούκης, Ζαρίφης(50’ Κολώνιας)

Δραματικό φινάλε των Νέων

Με γκολ στο 92ο λεπτό απέδρασε από το Καρπενήσι η ομάδα των Νέων της ΕΠΣΘ, με τον Δήμο να σημειώνει το τελικό 0-1 με πλασέ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κατσαγεωργίου. Για τους φιλοξενούμενους δοκάρι είχε ο Χριστογιαννούλας στο 68’.

Για τους Νέους της ΕΠΣΘ αγωνίστηκαν οι: Τσιόβολος, Μπόλης, Γερολυμάτος (70’ Χριστογιαννούλας), Δοδοντσίδης, Τσίλογλου, Μεγαγιάννης, Χρόνης (46’ Δήμος), Κανούτας, Τάρε, Τιμπλαλέξης (64’ Ακριβόπουλος), Κατσαγεωργίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου