ΤΟΠΙΚΟ

«Φεύγω γρήγορα όταν δεν μου αρέσει κάτι»

φεύγω-γρήγορα-όταν-δεν-μου-αρέσει-κάτ-243628

Σε ραδιοφωνική εκπομπή φιλοξενήθηκε ο πρώην πλέον προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, Λάκης Μπακάλης. Ο Βελεστινιώτης τεχνικός σημείωσε πως οι λόγοι παραίτησης του από το σωματείο του Αλμυρού είναι προσωπικοί, πρόσθεσε πως έχει ενοχληθεί από πολλά χωρίς να κατονομάζει γεγονότα, ενώ τόνισε πως πιστεύει στην παραμονή της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Αναλυτικά όσα δήλωσε φιλοξενούμενος στον Βόλος 986:

Οσον αφορά τους λόγους της παραίτησής του τόνισε: «Είναι προσωπικοί οι λόγοι της παραίτησης μου από τον Αλμυρό. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο και τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας και γενικά είναι ένας συνδυασμός, όταν δεν μου αρέσει κάτι φεύγω γρήγορα. Η πορεία της ομάδας έως τώρα είναι αρκετά καλή, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι οι πρώτες ομάδες δεν έχουν κάνει τα ρεπό τους, σε αντίθεση με τον Αλμυρό. Εχω ενοχληθεί από πολλά, δεν θέλω να πω κάτι».

Σχετικά με τον κ. Βούλγαρη σχολίασε: «Ο κ. Βούλγαρης ήθελε να κάνει το μπαμ και την αίσθηση της κατηγορίας, τα οποία για να γίνουν δεν θέλει μόνο το ρόστερ, θέλει πολλά».

Σε σχέση με την πορεία του Αλμυρού στο πρωτάθλημα έως τη λήξη του και το αν θα καταφέρει η πρώην ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία, ανέφερε: «Πιστεύω ότι θα παραμείνει στην κατηγορία ο Γ.Σ. Αλμυρού. Έχει πολύ καλό ρόστερ, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και το έλεγαν και οι αντίπαλες ομάδες με τις οποίες παίξαμε».

Αναφορικά με το αν του έχει γίνει κάποια πρόταση από άλλη ομάδα σημείωσε: «Δεν έχω δεχτεί τηλεφώνημα για συνεργασία με άλλη ομάδα. Ακόμα θέλω να ηρεμήσω, αλλά σίγουρα θα είμαι ανήσυχος μετά από μερικές μέρες, θα μου λείπει. Στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να σκεφτώ πρόταση εκτός νομού».

Ο Λάκης Μπακάλης, αναφερόμενος στο κυριακάτικο βολιώτικο «κλάσικο», ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου, τόνισε πως το ντέρμπι θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος: «Και οι δύο ομάδες είναι καλές, έχοντας τα συν και τα πλην τους. Από τα βίντεο που υπάρχουν έχω δει παιχνίδια του Ολυμπιακού. Θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος πάντως, όποια ομάδα είναι περισσότερο παθιασμένη θα κερδίσει το παιχνίδι».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου