Βολιώτες παλαιστές στην τελική φάση

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-03, 13:40:28
Βολιώτες παλαιστές στην τελική φάση

Βαλκανιώτης και Μολοχίδης θα μετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης

Ρεπορτάζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Δύο Βολιώτες πρωταθλητές πάλης, ο Βαλκανιώτης Θεοδόσης και Μολοχίδης Σωκράτης που ανήκουν στον Παλαιστικό Όμιλο Βόλου θα αγωνιστούν στις 4 και 5 Φεβρουαρίου στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης που θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων, στην Αθήνα.

Οι δύο πρωταθλητές ανήκουν στους καλύτερους 8 αθλητές των κατηγοριών τους 55 και 96 κιλών. Στόχος τους είναι να κατακτήσουν ένα από τα τρία πρώτα μετάλλια του βάθρου που θα τους δώσει το εισιτήριο για τα πέντε προολυμπιακά τουρνουά και στη συνέχεια με μια καλή βαθμολογία θα τους ανοίξει ο δρόμος για τη συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Ο προπονητής των δύο πρωταθλητών Δημήτρης Τσουμπουσλής, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Οι δύο πρωταθλητές είναι σε καταπληκτική φυσική κατάσταση, οι προπονήσεις τους γίνονται εντατικά, μέχρι και την τελευταία μέρα της αναχώρησης για τους αγώνες. Είναι οι καλύτεροι αθλητές, που θα μπορούσαν να μας εκπροσωπήσουν σ’ αυτούς τους αγώνες. Αρχικός μας στόχος είναι μία θέση στο βάθρο, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μια καλή βαθμολογία στα τουρνουά και να πάρουμε την πρόκριση για την Ολυμπιάδα στο Λονδίνο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί για τη νίκη.»

Οι δύο αθλητές με τον προπονητή τους θα αναχωρήσουν αύριο στις 1 η ώρα μετά το μεσημέρι από τον Παλαιστικό Όμιλο Βόλου με προορισμό την περιοχή της Καλλιθέας, όπου θα πραγματοποιηθεί ιατρική εξέταση και η εισήγηση των δύο αθλητών. Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο στις 9 το πρωί. Η διοίκηση του Παλαιστικού Ομίλου Βόλου εύχεται στου αθλητές και στους προπονητές καλή επιτυχία.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=