Κύπελλο Καταδύσεων Χειμώνα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-02, 14:06:26
Κύπελλο Καταδύσεων  Χειμώνα

Εγινε στο Βόλο για τις κατηγορίες Παίδων - Κορασίδων - Παμπαίδων - Παγκορασίδων.

Στο Κλειστό Καταδυτήριο του Βόλου το σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι πρώτοι αγώνες Καταδύσεων για το νέο αγωνιστικό έτος 2012 Παίδων - Κορασίδων, Παμπαίδων -Παγκορασίδων Γ ΄και Δ΄ κατηγοριών για το θεσμό του Κυπέλλου Χειμώνα. Στους αγώνες συμμετείχαν 50 αθλητές και αθλήτριες απ΄ όλη την Ελλάδα και έδωσαν την ευκαιρία στους μικρούς καταδύτες και καταδύτριες του ΝΟΒΑ να δοκιμάσουν τα νέα αγωνιστικά προγράμματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους . Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν: Η Αργυρούπολη, η ΑΡΓΩ της Αθήνας, ο Παναθηναϊκός, η Ακαδημία Φυρίγου και ο Ν.Ο.Β/ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ με αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 8 -13 ετών.  Ο ΝΟΒΑ έλαβε μέρος με ανανεωμένη ομάδα, 2 αγόρια και 4 κορίτσια που κατέκτησαν τέσσερις δεύτερες και τέσσερις τρίτες θέσεις. Το Κύπελλο που παίρνει ο σύλλογος με τις περισσότερες πρωτιές, κατέκτησε η ομάδα της ΑΡΓΩ. Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες του Βόλου είχαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

Βαβάλιος Νικόλαος: 7ος στο( Βατήρα 3μ., 1μ. και σταθερά).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Μπουραζάνα Στυλιανή: Μια Δεύτερη Θέση ( Βατήρας 3μ. ) και

μία Τρίτη θέση (βατήρας 1μ.)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Αγγλογάλλος Αναστάσιος: Μία τέταρτη Θέση (Σταθερός βατήρας )

και δύο Πέμπτες Θέσεις ( βατήρες 1 και 3 μέτρα )

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Τσαλαβρέτα Μυρσίνη: Δύο Δεύτερες στα 3μ. και 5μ. μία τρίτη θέση στο βατήρα 1μ.

Μπουραζάνα Κατερίνα: Μία Δεύτερη θέση στο βατήρα 1μ.

Καρανάσιου Αλίκη: Μία τρίτη Θέση στο Σταθερό Βατήρα και μια Τρίτη

θέση στα 3μ..

Ο προπονητής του ΝΟΒΑ κ. Λιάρος Λάμπρος προετοιμάζει καθημερινά τους μικρούς καταδύτες στο γυμναστήριο και στην πισίνα. Συντονιστής του τμήματος είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Τουλούδης Νίκος. Παράλληλα η προπονήτρια κ. Καπετανιά Δώρα προετοιμάζει τους μικρούς αθλητές, μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει προπόνηση (ευλυγισίας - ευκαμψίας, ταχυδύναμης, ασκήσεις συναρμογής, τραμπολίνο, ενόργανη γυμναστική και κολύμπι). Οι προπονήσεις γίνονται στο γυμναστήριο του Καραγάτς Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 14.30 - 16.00 και 16.00 - 17.30, Σάββατο 11.00 - 12.30 στο Κολυμβητήριο του Βόλου. Ο ΝΟΒΑ προσκαλεί όσα παιδιά 6 - 8 ετών επιθυμούν να ενταχθούν στο τμήμα.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒΑ, το Δ.Σ. και ο έφορος του τμήματος συγχαίρουν τους μικρούς καταδύτες και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους και ευχαριστούν ιδιαίτερα την διεύθυνση και το προσωπικό του Κολυμβητηρίου για τη συμβολή τους στην επιτυχία των Αγώνων.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=