Βολιώτης στους έκτακτους αγώνες ορίων στη Νάουσα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-31, 12:56:03
Βολιώτης στους έκτακτους αγώνες ορίων στη Νάουσα

Το Σάββατο 28/1/2012 ο Βολιώτης κολυμβητής Πάρης Χαρχαρής συμμετείχε στους έκτακτους αγώνες ορίων που πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο της Νάουσας. Ο Πάρης ανήκει στον όμιλο ΑΤΛΑΣ Κοζάνης με προπονητή τον Χάρη Παπαγιάννη. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10 π.μ. - 1 μ.μ. και συνεχίστηκαν το απόγευμα από τις 5 μ.μ. - 8 μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Ο αθλητής Πάρης Χαρχαρής, συμμετείχε στα 50 και 100 μέτρα ελεύθερο, όπου και στους δύο αγώνες βγήκε 3ος στην 2η σειρά που αγωνιζόταν. Στα 50 μέτρα έκανε 26,68’’, δηλαδή έμεινε σταθερός στον χρόνο του σε σχέση με τον χρόνο που έκανε στους προηγούμενους αγώνες, ενώ στα 100 μέτρα έκανε χρόνο 59,60’’( το όριο είναι 55,60’’).

Ο αθλητής δεν είναι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή του στους αγώνες αλλά ευελπιστεί ότι θα πάει πολύ καλύτερα στους επόμενους, που θα γίνουν στα μέσα Φεβρουαρίου. Ο Πάρης Χαρχαρής δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Πιστεύω ότι θα μπορούσα να πάω καλύτερα στο 100αρη, γιατί ήμουν έτοιμος για κάτι παραπάνω. Αλλά είναι η πρώτη φορά που συμμετείχα στα 100 μέτρα ελεύθερο, οπότε δεν απογοητεύομαι. Στους επόμενους αγώνες ελπίζω και θέλω να τα πάω καλύτερα». Σε αντίθεση με τον κολυμβητή, ο προπονητής του είναι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή του.

 

Σχόλια
σχολια
είμαι η μητέρα του αθλητή Χαρχαρή Παρασκεύα. θέλω να τον συγχαρώ και μέσω της εφημερίδας σας. Επίσης να σας ενημερώσω πως ήταν αθλητής της Εθνικής ομάδας καταδύσεων με συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες και με διακρίσεις τόσο με Βαλκανικές πρώτες νίκες και σε ατομικό αγώνισμα απο βατήρα των 3 μ. και σε συγχρονισμένες καταδύσεις πάλι απο βατήρα 3 μ. τελευταία του συμμετοχή στο πανευρωπαικό πρωταθλημα που διεξήχθη στο Ελσινκι της Φιλανδίας, με 7η θέση στην συγχρονισμένη κατάδυση απο βατήρα 3μ.Αλλά η εισοδός του στο ΑΤΕΙ Κοζάνης τον στέρησε απο το άθλημα λόγω έλλειψης καταδυτηρίου στην πόλη της Κοζάνης. Έτσι επειδή απο μικρός ασχολείται με τον πρωταθλητισμό στράφηκε στην κολύμβηση. Το προέτρεψε ο αδελφός του Χαρχαρής Γιώργος κολυμβητής και αυτός μεγάλων αποστάσεων με παγκόσμιο ρεκόρ περάσματος του Γιβραλταρ. εγω είμαι υπερήφανη για τις προσπάθειές του και σίγουρα θα πετύχει πολλά.
ΑΝΝΑ - 2012-01-31 23:00:40
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=