Απονομές επάθλων στους Βολιώτες ιστιοπλόους

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-26, 13:05:20
Απονομές επάθλων στους Βολιώτες ιστιοπλόους

Από την Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας  της  Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής  Ομοσπονδίας  

Ρεπορτάζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος στο Μικρολίμανο,  η Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας  της  Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής  Ομοσπονδίας  βράβευσε το περασμένο Σάββατο  τους νικητές της επίσημης κατάταξης  όλης της χώρας της αγωνιστικής περιόδου 2011, κατά γεωγραφική περιφέρεια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 400 περίπου ιστιοπλόοι απ όλη την Ελλάδα, το προεδρείο της Επιτροπής Ανοιχτής Θάλασσας της ΕΙΟ, εκπρόσωποι σωματείων και των Λιμενικών Αρχών.

Σύμφωνα με επισήμανση του Προέδρου της Ε.Α.Θ κ. Άκη Τσαλίκη, στους αγώνες Ανοιχτής Θαλάσσης συμμετέχουν σ όλη τη χώρα περίπου 800 καταμετρημένα σκάφη, με πάνω από 7500 αθλητές.

Στην περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας επικράτησαν τα σκάφη και τα πληρώματα του ΙΟΒΑΘ και στις δυο κατηγορίες καταμέτρησης (ORCi  και ORC club). Στην περιφέρεια του Βόλου δραστηριοποιούνται οι εξής όμιλοι: Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βόλου Ανοιχτής Θάλασσας, Ναυτικός Όμιλος Ραχών, Ναυτικός Όμιλος Αγίου Κωνσταντίνου,  Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών, Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Λαρισαϊκός Όμιλος  Αίολος, Ναυτικός Όμιλος Λίμνης Ευβοίας και Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός κολυμβητικός Όμιλος Σκοπέλου.

Στην περιφέρεια δραστηριοποιούνται ο ναυτικός όμιλος, ο όμιλος Αταλάντης, ο ΝΟΒΑ και ο ΟΑΕ/ΝΑΒ.

Αναλυτικά οι βραβευθέντες είναι οι εξής

Κατηγορία ORCI

1. σκάφος ΔΗΜΗΤΡΑ με κυβερνήτη τον Γιώργο Ζαφείρη (IΟΒΑΘ)

2. σκάφος FATA MORGANA με κυβερνήτη τον Κώστα Αναστασόπουλο (ΙΟΒΑΘ)

3. σκάφος ASSANTE με κυβερνήτη τον Αρίστο Χατζησταματίου (ΙΟΒΑΘ)

Κατηγορία ORC  club

1. σκάφος SUERTE με κυβερνήτη τον Νίκο Καλούση (ΙΟΒΑΘ)

2. σκάφος ΝΟΤΟΣ  με κυβερνήτη τον Γιώργο Σαμούρη (Ν.Ο. ΡΑΧΩΝ)

3. σκάφος ΛΥΓΕΙΑ με κυβερνήτη τον Ζαχαρία Ευαγγελόπουλο (Ν.Ο. ΡΑΧΩΝ)

Η αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανοιχτής θάλασσας της ΕΙΟ κ. Εριφύλη Βαρδάκη και το Δ.Σ. του ΙΟΒΑΘ συγχαίρει τους βραβευθέντες κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών και εύχεται σε όλους μια όμορφη, ενδιαφέρουσα και εξίσου επιτυχημένη νέα ιστιοπλοϊκή χρονιά.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
5
=