Βολιώτισσες στις προπονήσεις της Εθνικής

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-26, 12:51:42
Βολιώτισσες στις προπονήσεις της Εθνικής

Κατσαβριά, Κέκου, Μήτα, Γαγάρα του Μαγνησιακού κλήθηκαν στις ομάδες Νεανίδων και Κορασίδων

Τέσσερις παίχτριες του Μαγνησιακού κλήθηκαν στα κλιμάκια των προπονήσεων της Εθνικής ομάδας των Νεανίδων και Κορασίδων. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν αυτό το σαββατοκύριακο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, με προπονητή των Νεανίδων τον Βαγγέλη Κουτσάκη και με προπονητή των Κορασίδων τον βοηθό προπονητή Δημήτρη Μπατσίλα. Οι προπονήσεις των Νεανίδων θα γίνουν στο γήπεδο του Ελληνικού και οι προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων στο Ενωσιακό κέντρο Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις παίχτριες που κλήθηκαν για την Εθνική Νεανίδων είναι η Κατσαβριά Άννα - Μαρία( αριστερή μεσοεπιθετικός) και η Κέκου Όλια (κεντρική μεσοεπιθετικός). Για την εθνική Κορασίδων κλήθηκαν οι Μήτα Μυρσίνη (δεξιά μεσοεπιθετικός) και Γαγάρα Άννα (δεξιά αμυντικός).

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Μαγνησιακού Θοδωρής Κατσαμόρας δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Η καλή δουλειά και η καταπληκτική απόδοση των κοριτσιών φέρνει ευχάριστα νέα στην ομάδα μας. Εμείς προσπαθούμε να προωθήσουμε νέα ταλέντα και να κάνουμε ευρέως γνωστό το γυναικείο ποδόσφαιρο στη Μαγνησία και γενικότερα στην Ελλάδα. Οι πολύ καλές κριτικές του προέδρου της επιτροπής του Γυναικείου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ κυρίου Καλύβα, πιστεύω ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο στην πρόσκληση που έγινε για την συμμετοχή των τεσσάρων παιχτριών από την ομάδα μας στις προπονήσεις της εθνικής».

ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=