Η πρωτοπορία στην πόλη μας

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-25, 14:23:27
Η πρωτοπορία στην πόλη μας

Διοργάνωση αγώνων τριάθλου στην πόλη του Βόλου. Εκκίνηση από την παραλία των Αλυκών

Ρεπορτάζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Πρωτοπορία σε όλο της το μεγαλείο… αποτελεί η υλοποίηση της ιδέας για τη διοργάνωση αγώνων τριάθλου στην πόλη του Βόλου, που τους διοργανώνει η Multisport υπό την αιγίδα της διεύθυνσης αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου. Το 2012 θα πραγματοποιηθούν τέσσερις αγώνες σε τέσσερα διαφορετικά μέρη της πόλης του Βόλου.

Σημαντικά κίνητρα για τη διοργάνωση των αγώνων αποτελεί η τόνωση της τοπικής κοινωνίας (οικονομικά αλλά και φιλανθρωπικά) η οποία λόγω γεωμορφολογίας προσφέρεται για κάθε μορφή αθλητισμού και ιδίως του τριάθλου, η εισαγωγή των νέων στο τρίαθλο, εφόσον το επιθυμούν, και η προώθηση των αγωνισμάτων. Πρόκειται για μια σειρά αγώνων υψηλού οργανωτικού επιπέδου, που εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, προωθούν και τις ομορφιές της πόλης.

Ήδη έχει δημιουργηθεί η βολιώτικη ομάδα η οποία θα προσφέρει μια επιστημονική και ολοκληρωμένη λύση σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το τρίαθλο, το δίαθλο, το κολύμπι, την ποδηλασία, το κολύμπι, το τρέξιμο αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα.

Στις 27 Μαΐου 2012 και ώρα 10 π.μ. στην παραλία των Αλυκών θα δοθεί η εκκίνηση του πρώτου ArgoTriathlon. Η συγκεκριμένη περιοχή προσφέρει απλόχερα την υπέροχη θέα του Βόλου και του Πηλίου, αλλά ενδείκνυται και για το χαμηλό αιολικό δυναμικό, γεγονός που την καθιστά ευχάριστη και ασφαλή περιοχή για το κολυμβητικό και το ποδηλατικό μέρος του αγώνα.

Η διοργάνωση των αγώνων θα φέρει στην πόλη του Βόλου οικονομικά οφέλη, λόγω της προσέλευσης πολλών επισκεπτών και αθλητών. Επίσης οι αγώνες θα έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα διατεθούν κάποια από τα έσοδα της διοργάνωσης σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ο κ. Απόστολος Φούρναρης, ιδιοκτήτης της Multisport αλλά και τριαθλητής, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Ο αθλητισμός δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια αλλά τρόπος ζωής. Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων και ο αθλητισμός θα πρέπει να είναι από τις πρώτες για κάθε νέο άνθρωπο. Υποστηρίζουμε τον Βόλο, αγαπάμε τον αθλητισμό και σκοπός μας είναι να προωθήσουμε νέους στον αθλητισμό».

Σχόλια
απαντηση στον φιλτατο Νεστορα
ΝΕΣΤΟΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ 1)ΕΧΕΙς ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ? 2) ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? 3) ΓΝΩΡΙΖΕΙς ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΩΞΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.ΑΠΑΙΤΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΥΔΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ GELS, ΜΠΑΡΕς , ΙΣΟΤΟΝΙΚΑ, ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ, ΜΕΤΤΑΛΙΑ, ΤΣΑΝΤΕς ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΝΟΕΙς ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ.ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΓΩΝΑς ΕΞΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 200-300-400 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙς. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΠΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ 200 ΑΘΛΗΤΕς ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥς ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ 44 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑς ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙς ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΙΑΘΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ. ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 5Χ200 =1000 ΕΥΡΩ...ΕΣΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΕΣ 1000 ΕΥΡΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ? ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ, ΩΣ ΘΕΑΤΗ Ή ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ, ΑΡΑΧΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ
Αποστολος Φουρναρης - 2012-02-03 22:55:04
ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΜΙΑ ΠΡΟΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΘΑ ΛΑΒΩ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΜΑΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ 20 € ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.....ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΝΕΣΤΟΡΑΣ - 2012-01-27 09:22:53
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=