Σάκης Πρασσάς: «Περιμένουμε τις επίσημες αποφάσεις»

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-27, 15:29:37
Δεν εφησυχάζει ο πρόεδρος του συλλόγου του Στεφανοβικείου
Σάκης Πρασσάς: «Περιμένουμε τις επίσημες αποφάσεις»

Στην αναμονή για την απόφαση της ΕΠΟ όσον αφορά στον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Γ’ Εθνική βρίσκεται ο Διαγόρας Στεφανοβικείου. Θυμίζουμε πως τη στιγμή της διακοπής των πρωταθλημάτων, οι μελανόλευκοι, στην παρθενική τους σεζόν στη Γ’ Εθνική, ήταν ένατοι στην κατάταξη του 3ου ομίλου, απέχοντας μία θέση και τέσσερις βαθμούς από την παραμονή με τρεις αγωνιστικές να απομένουν.

Ρεπορτάζ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι εισηγήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι σίγουρα θετικές για τον σύλλογο του Στεφανοβικείου και το μέλλον του στην κατηγορία. Σαφώς θα πρέπει να υπάρξει οριστική απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για τη Γ’ Εθνική, κάτι που αναμένεται να συμβεί το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να αποφασιστεί ακόμη και την ερχόμενη Παρασκευή.

Ας μην ξεχνάμε πως στο πλάνο συνεχίζει να υπάρχει και η αναδιάρθρωση και η συσχέτιση της Γ’ Εθνικής με το μέλλον των παραπάνω κατηγοριών. Ο πρόεδρος του Διαγόρα Σάκης Πρασσάς μίλησε για την αναμονή, τα σενάρια παραμονής, τη συμμετοχή του στα διοικητικά της ομάδας τη νέα χρονιά αλλά και το ρευστό τοπίο που υπάρχει ως γενική εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά όσα σχολίασε:

Για τη φάση αναμονής όσον αφορά στην παραμονή στην κατηγορία: «Περιμένουμε την τελική απόφαση για το αν θα μείνουμε στην Γ` Εθνική ή αν θα υποβιβαστούμε ούτως ώστε να προχωρήσουμε και σε Γενική Συνέλευση για να δούμε την επόμενη μέρα της ομάδας. Όλες οι ομάδες σε παρόμοια θέση με τη δική μας έχουν «θέματα» καθώς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν».

Για τις εισηγήσεις που έχουν γίνει γνωστές και κρατάνε τον Διαγόρα στην κατηγορία: «Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σε όλες τις περιπτώσεις, αν ισχύουν βέβαια όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μένουμε στην κατηγορία. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε για τις επίσημες αποφάσεις».

Για το δικό του μέλλον στη διοίκηση του συλλόγου: «Πρώτα από όλα θα γίνει Γενική Συνέλευση, να δούμε και τα υπόλοιπα μέλη τι έχουν να πουν. Εμείς εδώ είμαστε για να προσφέρουμε αλλά οφείλουμε να περιμένουμε τη Γενική Συνέλευση για σίγουρα».

Για το αβέβαιο τοπίο που διαμορφώνεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μετά την πανδημία: «Θα πρέπει να δούμε τις γενικές προϋποθέσεις που θα υπάρξουν για την εκκίνηση των πρωταθλητών. Θα υπάρχουν «θέματα» για τα σωματεία και στο οικονομικό κομμάτι. Είναι μία περίεργη κατάσταση για όλους και περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε πώς θα είναι η κατάσταση τη νέα χρονιά».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=