«Παρών» για τον αδικοχαμένο «Αλεξ»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-03, 21:04:02
Αναμνηστική φωτογραφία πριν από την έναρξη του τουρνουά
«Παρών» για τον αδικοχαμένο «Αλεξ»

Τη μνήμη του Αλέξανδρου Σκοπελίτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών πριν από 5 χρόνια, τίμησαν χθες φίλοι και συμπαίκτες με ακόμη ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες της Αγίας Αννας, συμπαικτών του Αλέξανδρου στον Αρη Μελισσατίκων, στην οποία ο εκλιπών αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι και το 2014, φίλων του Αλέξανδρου, αλλά και ο Ελευθεριακός. 

Με την ομάδα της Αγίας Αννας συμμετείχαν οι: Φιλατζικιώτης, Αντώνιου, Κανδύλας, Στεργιόπουλος, Ζάγκας Σπύρος, Ζάγκας Θωμάς, Χατζητρακόσιας, Γιοβάνης, Ζαφειρίου, Προβιάς, Βαν Ντε Γουΐχε, Πετσιμέρης Σωτήρης, Πετσιμέρης Στέλιος, Ζαρίφης, Προβιάς.

Για τον Αρη Μελισσατίκων έπαιξαν οι: Γκούρης, Σατραζέμης, Σίμος, Αθανασιάδης, Κόκκαλης, Τσιαντής, Αντζούρης, Φασουράκης, Μπουρνάκης, Βούλγαρης, Νούσιας, Τσεκούρας, Τσελεπής, Ματής.

Την ομάδα φίλων Αλεξάνδρου αποτέλεσαν οι: Κόλα, Πατσής, Καλαμάτας, Βουρδάκης, Καψιώτης, Ρουκάς, Καρράς, Καραγεώργος, Παπαστεργίου, Καλαντζής, Τσουκαλάς, Καποτάς.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΚΑΣ

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=