Σαββατοκύριακο με αγώνες κατάταξης

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-24, 17:00:06
Σαββατοκύριακο με αγώνες κατάταξης

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με τους αγώνες κατάταξης το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται η χρονιά στη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, καθώς θα αναδειχτεί η πρωταθλήτρια ομάδα, η τρίτη ομάδα  της ανόδου και μια θέση παραμονής.

Η Αγία Άννα από τον Α’ όμιλο και η Δήμητρα Ευξεινούπολης από τον Β΄ όμιλο κέρδισαν τις πρώτες θέσεις στη Β΄ Κατηγορία και τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στην Α΄ ΕΠΣΘ, ενώ άνοδο θα κερδίσουν ο Τοξότης ή οι Μυρμηδόνες Πλατάνου που θα παίξουν μπαράζ το Σάββατο στις 5μ.μ. στη Νεάπολη.

Αγώνα κατάταξης θα παίξει την Κυριακή στις 5μ.μ. στο ΕΑΚ η Αγία Άννα, που κέρδισε πρώτη φορά άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, και η Δήμητρα… για τον τίτλο του πρωταθλητή 2017 -  18.

Μπαράζ την Κυριακή το πρωί (11π.μ.) στο γήπεδο του Αϊδινίου, με τον νικητή να μένει στην κατηγορία, θα παίξουν και οι ομάδες της Ένωσης Λεχωνίων/Νηλέας και του Αχιλλέας Αχιλλείου, που τερμάτισαν στην 8η θέση των δυο ομίλων, με την προϋπόθεση όμως ότι θα παραμείνει στη Γ’ Εθνική κατηγορία ο Ρήγας Φεραίος (σε διαφορετική περίπτωση θα πέσουν και η δυο στη νέα Γ΄ Κατηγορία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης το Σαββατοκύριακο:

Σάββατο 26/5

Γηπ. Νεάπολης (5μ.μ.): ΤΟΞΟΤΗΣ - ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ

Κυριακη 27/5

Γηπ. Αϊδινίου (11π.μ.): ΕΝΩΣΗ ΛΕΧΩΝΙΩΝ.ΝΗΛΕΑΣ - ΑΧΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ

Γηπ. ΕΑΚ Βόλου (5μ.μ.): ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ - ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ως  γνωστόν μετά την ολοκλήρωση του Α’ Ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ, η Δύναμη, ο Νεος Μαγνησιακός, η Ιωλκός, ο Κένταυρος και οι Ν.Α. Νίκης υποβιβάζονται στην παρακάτω κατηγορία, κάτι που συνέβη και στον Β΄ Όμιλο, από όπου υποβιβάζονται ο Απόλλων Καναλίων, ο Ηρακλής Α.Θ., ο Άθλος, ο Ερμής και ο Αγροτικός στην παρακάτω κατηγορία.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=