ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη στο έργο σύνδεσης του ΧΥΤΑ Αργαλαστής

επίσκεψη-στο-έργο-σύνδεσης-του-χυτα-αρ-567594

Την πρόοδο των εργασιών στην ασφαλτόστρωση του δρόμου προς το Χ.Υ.Τ.Α. Αργαλαστής επισκέφθηκε και επέβλεψε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καλτσογιάννης και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

«Με την υλοποίηση του έργου αυτού διευκολύνεται η πρόσβαση προς το ΧΥΤΑ με ένα νέο και ασφαλές οδικό δίκτυο, ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται σημαντική μείωση του κόστους και του χρόνου μεταφοράς των απορριμμάτων. Για να διατηρηθεί το χρονοδιάγραμμα του έργου, δεδομένων των καιρικών συνθηκών, θα πρέπει να επιταχυνθούν οι εργασίες. Δεν πρέπει ούτε μία ημέρα να πάει χαμένη, ώστε να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό στην τοπική κοινωνία. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Μαγνησίας εργάζονται εντατικά, προωθούν και παρακολουθούν καθημερινά την εκτέλεση όλων των έργων του νομού, στα οποία έχουν αρμοδιότητα», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας.

Το ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργο «Ασφαλτόστρωση δρόμου πρόσβασης προς ΧΥΤΑ Αργαλαστής» περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση της οδού που οδηγεί στο ΧΥΤΑ, μήκους 2,6 χιλιομέτρων. Το ποσό σύμβασης μετά το διαγωνισμό ανέρχεται στις 406.191,84 ευρώ, φορέας υλοποίησης είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και δικαιούχος η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου