ΤΟΠΙΚΑ

Στις κάλπες αύριο οι μηχανικοί

στις-κάλπες-αύριο-οι-μηχανικοί-571450

Στις κάλπες θα προσέλθουν αύριο, Κυριακή 24 Νοεμβρίου, τα 1.688 μέλη του ΤΕΕ Μαγνησίας, προκειμένου να εκλέξουν τα όργανα διοίκησής τους τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Οι εκλογές στο ΤΕΕ θα διεξαχθούν από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 7.00 το βράδυ, οπότε και θα κλείσουν οι κάλπες.

Για την ανάδειξη της 47μελούς Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία έξι συνδυασμοί οι οποίοι θα διεκδικήσουν την ψήφο των 1.688 μελών του.

Πρόκειται για τους «Αυτόνομους Μηχανικούς Μαγνησίας», τη «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών – Ενωτική Πρωτοβουλία», τη «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών», τη «Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών», το «Ενιαίο Μέτωπο Μηχανικών» και τη «Συμπαράταξη Ανατροπής».

Οι μηχανικοί θα κληθούν να εκλέξουν 47 εκπροσώπους τους για την Αντιπροσωπεία (μπορούν να βάλουν έως 16 σταυρούς), ενώ μπορούν να βάλουν έως δύο σταυρούς για το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, έως τρεις για τις Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικοτήτων, έως οκτώ για το Πειθαρχικό Συμβούλιο που εδρεύει στην Αθήνα και έως τρεις για το Πειθαρχικό Συμβούλιο του τοπικού τμήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου