ΤΟΠΙΚΑ

Οι εργασίες στο Κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Ανακασιάς

οι-εργασίες-στο-κοιμητήριο-αγίου-γεωρ-576469

Δοκιμαστική τομή προς εξακρίβωση των χαρακτηριστικών ιδιοτήτων του εδάφους με σκοπό τη σύνταξη της μελέτης κατασκευής, σύμφωνα με τις κατά νόμο διαδικασίες για την ικανοποίηση των προδιαγραφών για την έκδοση άδειας λειτουργίας, αφορούσαν οι εργασίες που έγιναν πρόσφατα στο Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου Ανακασιάς.

Αυτή την απάντηση έδωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου Φώτης Λαμπρινίδης σε σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γρ. Ιγγλέσης.

Ειδικότερα η απάντηση του κ. Λαμπρινίδη έχει ως εξής:

«Οπως είναι γνωστό ο Δήμος Βόλου έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση αδειών λειτουργίας των περιφερειακών κοιμητηρίων που βρίσκονται στα διοικητικά όριά του. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιείται και σχετική εργολαβία σε συγκεκριμένα περιφερειακά κοιμητήρια. Σκοπός των προγραμματισμένων παρεμβάσεων είναι η ικανοποίηση των προδιαγραφών που απαιτούνται για την έκδοση άδειας λειτουργίας.

Τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση του κοιμητηρίου Αγίου Γεωργίου Ανακασιάς. Είναι αυτονόητο ότι όλες οι προβλεπόμενες εργασίες θα εκτελεστούν σύμφωνα με τις κατά νόμο διαδικασίες. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του έργου διάθεσης λυμάτων στο κοιμητήριο, για το οποίο η Τεχνική Υπηρεσία προέβη σε δοκιμαστική τομή προς εξακρίβωση των χαρακτηριστικών ιδιοτήτων του εδάφους με σκοπό τη σύνταξη της μελέτης κατασκευής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου