ΤΟΠΙΚΑ

Μετά το Πάσχα ο «Γολγοθάς» για τη Νίκη

μετά-το-πάσχα-ο-γολγοθάς-για-τη-νίκη-851206

Καβάλα, Εθνικός Ολυμπιακός και ΠΑΟΝΕ οι τρεις επόμενοι αντίπαλοι της ομάδας της Ν. Ιωνίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους αναχώρησαν χθες μετά την πρωινή προπόνηση, οι παίκτες της Νίκης, προκειμένου να περάσουν την Ανάσταση και την ημέρα του Πάσχα με τις οικογένειές τους. Αυτό το διήμερο ρεπό είναι το τελευταίο πριν από έναν μικρό αγωνιστικό Γολγοθά που τους «περιμένει» στη συνέχεια. Το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής, προκειμένου να καλυφθεί το κενό από την αποχή των ομάδων σχεδόν έναν μήνα το Χειμώνα, είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο, αλλά επιπλέον για την ομάδα της Ν. Ιωνίας περιλαμβάνει και παιχνίδια «φωτιά» με τους πρωτοπόρους της κατηγορίας.
Οι κυανόλευκοι μετά το ρεπό που πήραν από χθες θα επιστρέψουν στο γήπεδο τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, καθώς την Τετάρτη έχουν την δυσκολότερη αποστολή της αγωνιστικής και αντιμετωπίζουν στην έδρα της την πρωτοπόρο Καβάλα. Η ομάδα του «πρώην» προπονητή της Νίκης, Νίκου Ζαλίκα, προέρχεται από ήττα, την πρώτη της στο πρωτάθλημα, από τον Εορδαϊκό και με δεδομένο το γεγονός ότι το «σκληρό» αφεντικό, ονόματι Ψωμιάδης, έχει… «θυμώσει», οι γηπεδούχοι πρέπει με κάθε τρόπο να φτάσουν στους τρεις βαθμούς, κάτι που οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν να τους εμποδίσουν να το πετύχουν.
Το θετικό αποτέλεσμα στην Καβάλα είναι επιθυμία τεχνικής ηγεσίας και παικτών και για έναν ακόμη λόγο. Για να παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς που ακολουθεί και το θέλουν για λόγους γοήτρου. Συγκεκριμένα μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, την Κυριακή 4 Μαϊου, ο Νίκος Κουρμπανάς και οι ποδοσφαιριστές του θα φιλοξενήσουν στο Πανθεσσαλικό τον Εθνικό Ολυμπιακό, στο τοπικό ντέρμπι της τρίτης κατηγορίας, ενώ στην συνέχεια ξανά Τετάρτη (7/5) θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον ΠΑΟΝΕ. Οι τρεις αυτές αναμετρήσεις, που θα διεξαχθούν σε διάστημα μιας εβδομάδας, θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμες για την κατάταξη της Νίκης στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά παράλληλα έχουν και μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
Αυτός που θα είναι σίγουρα απών από το ματς της Τετάρτης, αλλά και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν, είναι ο Καλαμπάκας που του έχει τοποθετηθεί νάρθηκας στον καρπό. Από κει και πέρα ανεβάζει ρυθμούς και ίσως τελικά μπορέσει να βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Μητράκας.
Ακόμη ένα θέμα που απασχολεί διοίκηση και τεχνικό τιμ, είναι να εξασφαλίσουν αναβολή από τον στρατό οι Ανδριόπουλος και Κουτσογιάννης, που κλήθηκαν να παρουσιαστούν στα μέσα Μαϊου. Οι δυο ποδοσφαιριστές θεωρούνται απαραίτητοι στη φετινή προσπάθεια που κάνει η Νίκη και από την διοίκηση εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι τελικά θα πάρουν αναβολή και θα βοηθήσουν μέχρι το τέλος.
Στο διοικητικό κομμάτι, ο Πέτρος Καϊμακάμης βρίσκεται στον Βόλο για το Πάσχα και χθες αναμενόταν να έχει κάποιες επαφές για την παραχώρηση του μάνατζμεντ. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το θέμα με τις δυο πλευρές να συζητούν τις λεπτομέρειες και τις ασφαλιστικές δικλείδες, που θέτει και απαιτεί η Επιτροπή Φίλων Νίκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου