ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Σχεδιάζεται αρμοδίως η σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών

Μέρες που ’ναι, δεν κάνει να γράφουμε τέτοιες στήλες, συμμετέχοντας στο γενικό κλίμα “πένθους” που κυριαρχεί, όμως δεν μας αφήνουν ν’ αγιάσουμε! Υποσχόμαστε αυτοσυγκράτηση πάντως, περιμένοντας να περάσει το διήμερο…

Κακιά μοίρα φαίνεται να έχει αυτή η θέση του Γ.Γ. της ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ). Σε λίγο θα είναι παράδοση να καταλαμβάνεται από άτομα που απασχολούν ή έχουν απασχολήσει αρνητικά την επικαιρότητα. Μετά τον Κλαδά, έρχεται ο Ν. Ανδριανόπουλος.
Εξ-ασφαλισμένη ιστορία…

Σκέφθηκαν να τηρήσουν το… έθιμο κάποιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και να εκδράμουν σε τοπικό τσιπουράδικο για τα δέοντα νηστίσιμα τη Μ. Εβδομάδας. Η συνεννόηση χάλασε, όταν διαπίστωσαν ότι έπρεπε να καλέσουν και συνάδελφό τους, που (αν και δεν του φαίνεται) όταν αρχίσει να τρώει, ξεχνάει να τελειώσει. Στα ανατολικά του Βόλου, όπου μένει, αλλά και στο Πήλιο, από όπου κατάγεται, είναι χαρακτηρισμένο “πιρούνι”.

Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ ομαδάρχες και υπολοχαγοί τρέχουν για τις εκλογές της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής. Πάνω που ετοιμάζουν τα σχέδιά τους, έρχεται το κόμμα και ανατρέπει τα δεδομένα.
Πάνω που είχαν τσεκάρει τις καταστάσεις μελών, άλλαξε το… εκλογικό σώμα.
Τώρα, πλην των μελών θα ψηφίσουν όχι μόνο οι φίλοι, αλλά και όσοι γραφτούν τη μέρα της ψηφοφορίας…

Αμέσως μετά το Πάσχα σκέφτονται να πάνε στον Αλ. Βούλγαρη κάποιοι σύμβουλοί του, για να του ζητήσουν ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών. Τους ανησυχεί το κλίμα που διαπιστώνουν στους δρόμους…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου