ΤΟΠΙΚΑ

Τη δική τους μεγάλη εβδομάδα σκέφτονται στη Νίκη

τη-δική-τους-μεγάλη-εβδομάδα-σκέφτον-851206

Από σήμερα θα αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους οι παίκτες της Νίκης Βόλου, προκειμένου να χαρούν με τις οικογένειες τους τη γιορτή του Πάσχα, ωστόσο στο μυαλό τους βρίσκεται η συνέχεια, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μέσα σε λίγες ημέρες Καβάλα και Εθνικό Ολυμπιακό. Οι κυανόλευκοι μπορεί την περασμένη Τετάρτη να πήραν πιο εύκολα από ποτέ τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως η συνέχεια είναι εξόχως δύσκολη. Κόντρα στην Δόξα Δράμας οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά δεν αγωνίστηκαν, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά εξαιτίας της αποβολής των Δραμινών από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής λόγω χρεών. Οι κυανόλευκοι τόσο για την 25η, όσο και για την 24η αγωνιστική δεν είχαν υποχρεώσεις και έτσι προσπάθησαν μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις να διατηρηθούν σε καλό επίπεδο, ώστε να ανταπεξέλθουν στην σκληρή συνέχεια. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από καιρό κόντρα στην Καβάλα για την 26η αγωνιστική. Αναμφίβολα στο ματς απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας απαιτείται κάτι παραπάνω από την καταβολή προσπάθειας. Ο προσεχής αντίπαλος της Νίκης «πληγώθηκε» μετά από 25 αγωνιστικές και αναμφίβολα η αναμέτρηση της Τετάρτης, θα έχει άλλο χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να ζητάνε να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν θέλουν να το επιτρέψουν οι ποδοσφαιριστές του κυανόλευκου συλλόγου, που θέλουν να ρίξουν στο καναβάτσο τους αντιπάλους τους για δεύτερη σερί αγωνιστική. Στην προσπάθεια να μείνουν σε καλή κατάσταση οι παίκτες της Νίκης έδωσαν φιλικό αγώνα απέναντι στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Στο συγκεκριμένο φιλικό ο Θοδωρής Μητράκας δεν συμμετείχε, καθώς προτιμήθηκε να μην ρισκάρει την κατάστασή του. Κάθε μέρα όμως βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο και ανεβάζει ρυθμούς. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας, που θα μεταβεί στην Καβάλα. Σε αντίθεση με τον Μητράκα ο Καλαμπάκας θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με κάταγμα στο σκαφοειδές. Από την τεχνική ηγεσία μετά το πέρας της σημερινής πρωινής και τελευταίας προπόνησης πριν τις διακοπές του Πάσχα θα δοθούν οδηγίες στους ποδοσφαιριστές, ώστε να μην παρεκκλίνουν από το μέτρο.

Στο Βόλο ο Καϊμακάμης
Στο Βόλο βρέθηκε χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ της Νίκης Βόλου κ. Πέτρος Καϊμακάμης. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου όπως ήταν φυσικό είχε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ μιλώντας με τον Νίκο Κουρμπανά συζήτησαν για την πορεία στο πρωτάθλημα και τα όσα προβλήματα έχουν παρουσιαστεί. Από την άλλη χθες πέρασαν από το ταμείο και οι υπόλοιποι κυανόλευκοι ποδοσφαιριστές στους οποίους καταβλήθηκαν μισθοί και ενοίκια.

Ο Τερψιάδης στην Καβάλα
Ο κ. Β. Τερψιάδης από τον ΣΔΠ Δράμας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης μεταξύ της Νίκης και της Καβάλας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ.
Α. Δηλγεράκης και Κ. Πολυμενίδης του ίδιου συνδέσμου. Από την Δράμα προέρχεται και ο τέταρτος διαιτητής κ. Γ. Κύζας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου