ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε η μοριοδότηση για το επικουρικό προσωπικό της 5ης ΥΠΕ

ολοκληρώθηκε-η-μοριοδότηση-για-το-επι-584350

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μοριοδότησης από τον ΑΣΕΠ για το επικουρικό προσωπικό που θα προσληφθεί στο Νοσοκομείο Βόλου, ωστόσο οι προσλήψεις δεν πρόκειται να τελεσφορήσουν ακόμη καθώς αναμένονται ενστάσεις.

Οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί είναι 70 συνολικά για την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος και χθες αναρτήθηκαν τα μόρια που αφορούν ανά κατηγορία τους ενδιαφερόμενους που συμμετείχαν στην προκήρυξη. Για τη Μαγνησία έχει προγραμματιστεί η πρόσληψη

4 οδηγών ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας Ζαγοράς, Αργαλαστής, Σκιάθου και Σκοπέλου, 4 νοσηλευτριών στο Νοσοκομείο Βόλου και ενός διοικητικού υπαλλήλου, καθώς και δύο χειριστών ακτινολογικού μηχανήματος στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου και στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ενστάσεις που ήδη άρχισαν να κατατίθενται αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας και την πρόσληψη του προσωπικού.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στην Αθήνα και στην 3η ΥΠΕ που επίσης έγιναν πολλές ενστάσεις, ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε από το Σεπτέμβριο και ακόμη οι προσλήψεις δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου