ΤΟΠΙΚΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ: Νεκρός 38χρονος με μοτοσικλέτα

τροχαιο-δυστυχημα-νεκρός-38χρονος-με-μο-851206

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα 38χρονος ανθυπασπιστής που υπηρετούσε στην 111 Π.Μ., ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε και καρφώθηκε πίσω από φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο εκτός της οδού. Πρόκειται για τον Αργύρη Τσιακμά, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, που τα τελευταία δύο χρόνια υπηρετούσε στην 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στις 15.50 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Αθηνών, στην περιοχή των Αλυκών, και συγκεκριμένα στην μεγάλη στροφή που βρίσκεται πριν από την γέφυρα του Αλιγαρορέματος, λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημα εμπορίας αυτοκινήτων «Κάρκαλος». Ο 38χρονος που κατάγεται από τον Αλμυρό σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε στην οικία του από την υπηρεσία του με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του.
Εχοντας αναπτύξει ταχύτητα και λόγω απόσπασης της προσοχής του, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα να καρφωθεί πίσω από το αναβατόριο φορτηγού αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί του ασφάλτινου ερείσματος, εκτός οδοστρώματος, καθώς εκεί βρίσκεται ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων. Το φορτηγό ανήκει σε 32χρονο επαγγελματία οδηγό από την Αγριά.
Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο Αργύρης Τσιακμάς να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, αν και φορούσε προστατευτικό κράνος. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε στις 5 το απόγευμα.
Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες εντύπωση προκαλεί στους αστυνομικούς το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος από το όχημα, ενώ ο θανών γνώριζε πολύ καλά τη συγκεκριμένη απότομη στροφή, καθώς διένυε καθημερινά το δρομολόγιο από Βόλο προς Νέα Αγχίαλο και τούμπαλιν.
Η κηδεία του 38χρονου θα γίνει σήμερα στις 4.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου, καθώς διέμενε με την οικογένεια του στη συγκεκριμένη συνοικία τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, όταν και μετατέθηκε στην 111 Π.Μ.
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το χαρακτήρα και την εργατικότητα του 38χρονου, που δυστυχώς έφυγε τόσο άδοξα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου