ΤΟΠΙΚΑ

ΤΖΟΚΕΡ: Αλλοδαπός βιοπαλαιστής ο τυχερός

τζοκερ-αλλοδαπός-βιοπαλαιστής-ο-τυχε-851206

Αλλοδαπός μικροπωλητής που χρωστούσε τρία ενοίκια, αλλά πλέον θα μπορεί να αγοράσει με άνεση οποιοδήποτε σπίτι, είναι ο υπερτυχερός του Τζόκερ στη Νέα Ιωνία, που κέρδισε την περασμένη Κυριακή το αστρονομικό ποσό των 3.536.323,94 ευρώ(!)
Ο 47χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε αρκετά ήρεμη κατάσταση, πατέρας δυο 16χρονων παιδιών, από προχθές το βράδυ ζει το όνειρό του για μια καλύτερη ζωή γι’ αυτόν και την οικογένειά του.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, χθες ο κάτοχος του υπερτυχερού δελτίου μετέβη στην Αθήνα και στον ΟΠΑΠ, προκειμένου να καταθέσει το τυχερό δελτίο, το οποίο του άλλαξε τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΠΑΠ πήρε το δελτίο και ειδοποίησε τον κάτοχό του ότι τα χρήματα θα τα πάρει σε 10 ημέρες περίπου, ενώ θα παρακρατηθεί και ο φόρος που ανέρχεται σε 400.000 ευρώ.
Η ζωή του 47χρονου δεν μοιάζει καθόλου με παραμύθι. Πριν από 10 χρόνια πρωτοήρθε στην χώρα μας και αφού περιπλανήθηκε σε Κρήτη και άλλες περιοχές της Ελλάδας, πριν από πέντε χρόνια εγκαταστάθηκε στη Νέα Ιωνία. Το επάγγελμά του είναι μικροπωλητής και, όπως λένε οι πληροφορίες, πουλούσε στην παραλία του Βόλου και σε διάφορα καταστήματα την πραμάτεια του.
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι πριν από ένα περίπου χρόνο είχε λήξει η άδεια παραμονής του και είχε διαταχθεί η διοικητική του απέλαση, όμως τελικά δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, καθώς τακτοποίησε άμεσα τις εκκρεμότητές του.
Τον τελευταίο καιρό, όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν, βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική θέση και ο ιδιοκτήτης της οικίας όπου διέμενε τον είχε προειδοποιήσει για έξωση, καθώς δεν είχε πληρώσει τα τρία τελευταία ενοίκια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος δεν θέλει να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του, ενώ όπως τουλάχιστον εκμυστηρεύτηκε σε οικεία πρόσωπά του, δεν έχει σκεφθεί ακόμη το πώς θα επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε.
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσά -αν όχι το μεγαλύτερο- που έχουν μοιράσει τις τελευταίες δεκαετίες όλα τα τυχερά παιχνίδια στο Νομό Μαγνησίας.
Οι μαγικοί αριθμοί που χάρισαν το μεγάλο αυτό ποσό ήταν 2,4,16,23,31 και Τζόκερ το 10, ενώ το αστρονομικό ποσό για το ένα και μοναδικό υπερτυχερό δελτίο δικαιολογείται από το πολλαπλό τζακ-ποτ, που είχε προηγηθεί στις κληρώσεις προ της κυριακάτικης και… σούπερ κλήρωσης για τον ζάμπλουτο πλέον από τη Νέα Ιωνία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου