ΤΟΠΙΚΑ

Συνέχεια…στο κύπελλο «ψάχνει» ο Θησέας

συνέχειαστο-κύπελλο-ψάχνει-ο-θησέ-851206

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα κυνηγήσει σήμερα ο Θησέας Αγριάς, φιλοξενώντας τον Αστέρα Καρδίτσας σε ένα νοκ άουτ αγώνα. Η αναμέτρηση για την τρίτη φάση του θεσμού θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. και όπως είναι φυσιολογικό άπαντες στην Αγριά επιθυμούν την πρόκριση.
Ο Λάκης Μπακάλης δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: “Αν είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί, όπως ήμασταν την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα, δεν έχουμε λόγο να φοβόμαστε. Η κούραση είναι ένα στοιχείο που δεν μας βγήκε στον τελευταίο αγώνα και θα ήθελα να μην κάνει την εμφάνισή του ούτε σήμερα. Φοβόμαστε την κούραση, αλλά αν πιάσουμε τα δικά μας δεδομένα, δεν θα έχουμε προβλήματα και ο πρώτος λόγος θα μας ανήκει.” Σχετικά με τη δυναμική του Αστέρα ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: “Είναι μια αξιόλογη και καλοδουλεμένη ομάδα. Αποτελεί ένα σύνολο, το οποίο διαθέτει παράλληλα έμπειρους ποδοσφαιριστές, που έχουν διακριθεί στην Καρδίτσα.”
Από τον σημερινό αγώνα θα απουσιάσει ο Άρης Ντόντης, με τον ικανό αμυντικό να έχει πρόβλημα τραυματισμού. Στον αντίποδα όμως επιστρέφει ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος, που ήταν τιμωρημένος. Εκτός αποστολής είναι και ο νεαρός Κοτζαθανάσης, ο οποίος συμμετέχει σε τουρνουά του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Στην αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση βρίσκονται οι: Βασίλης Τζέκας, Αλέξης Αλσώνας, Γιάννης Μακρυγιάννης, Γιώργος Πασπαλάρης, Στάθης Τσάπη, Χρήστος Χολέβας, Κώστας Λιάρος, Γιώργος Τσορμπατζής, Θόδωρος Ανδρουτσόπουλος, Ευάγγελος Δημούτσης, Ευριπίδης Μπουμπουζιώτης, Στέφανος Ξηροφώτος, Πέτρος Κωστής, Σπύρος Δανιλόπουλος, Λεωνίδας Κόρμπας, Χρήστος Κίτσιος, Σπύρος Νούσιας και Γιώργος Ναουμίδης. Την σημερινή αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο κ. Μπουρμασόπουλος με βοηθούς τους Μαστοροδήμο και Τσιοφλίκη από τον ΣΔΠ Λάρισας.

Τα σημερινά παιχνίδια για το Κύπελλο Ερασιτεχνών
1ος όμιλος: Γηπ. Ιάσμου: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Κεραυνός Κρηνίδων
2ος όμιλος: Γηπ. Πολυγύρου: Νίκη Πολυγύρου -Νάουσα
3ος όμιλος: Γηπ. ΔΑΚ Κοζάνης: Κοζάνη -Πυρσός Γρεβενών
4ος όμιλος: Γηπ. Αγριάς: Θησέας Αγριάς – Καρδίτσα
5ος όμιλος: Γηπ. Κομποτίου: Σκουφάς Κομποτίου – Αστέρας Ιτέας
6ος όμιλος: Γηπ. ΔΑΚ Αργους: Παναργειακός – Ταμυναϊκός Αλιβερίου
7ος όμιλος: Γηπ. Κεραμειών: Λειβαθώ – Πανηλειακός
8ος όμιλος: Γηπ. Αγίας Παρασκευής – Δάφνη Δαφνώνα
9ος όμιλος: Γηπ. Περιβολίων: ΑΟ Χανιά – Επισκοπή
* Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 16:30 εκτός από τα
παιχνίδια Λειβαθώ – Πανηλειακός (16:00) και Αγία
Παρασκευή – Δάφνη Δαφνώνα (14:00).

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των υπόλοιπων αγωνιστικών:
4η αγωνιστική: 30-04-2008
5η αγωνιστική: 14-05-2008
6η αγωνιστική: 21-05-2008
7η αγωνιστική (τελικός): 31-05-2008

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου