ΤΟΠΙΚΑ

Ανάσταση άλλου είδους με… ΤΖΟΚΕΡ!

ανάσταση-άλλου-είδους-με-τζοκερ-851206

Χαράς ευαγγέλια για τον μοναδικό ή τη μοναδική υπερτυχερή του Τζόκερ, που με 0,60 λεπτά κέρδισε 3.536.323,94 ευρώ στην 1η κατηγορία (5+1).
Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της κ. Πηνελόπης Κυρατλίδου, Μαιάνδρου 15 στη Νέα Ιωνία την Κυριακή το πρωί.
Χθες τηλεφωνικά ο ΟΠΑΠ ενημέρωσε την κ. Πηνελόπη Κυρατλίδου ότι στο πρακτορείο της παίχτηκε το υπερτυχερό και κερδοφόρο δελτίο, που υπόσχεται μία «παραδεισένια ζωή» πλέον στον ή στην κάτοχό του.
Μέχρι χθες το απόγευμα στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, που και άλλη φορά έχει μοιράσει σε παίκτες μικρότερα ποσά της τάξεως των 5-10 χιλιάδων ευρώ, δεν είχε δηλώσει κανείς κάτοχος του τυχερού δελτίου.
Αναμενόμενο φυσικά, αφού σίγουρα δεν θα έχει συνέλθει ακόμη από την ανέλπιστη χαρά ή δεν έχει αντιληφθεί ακόμη το ανέλπιστο δώρο της…θεάς τύχης, αν δεν έχει ελέγξει το δελτίο του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «χρυσό δελτίο» έπαιξαν δύο γυναίκες νεαρής ηλικίας, που πιθανότατα διαμένουν στην περιοχή της Ευαγγελίστριας οι οποίες το κατέθεσαν στο πρακτορείο μόλις την Κυριακή το πρωί, χωρίς όμως η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου να θυμάται, αν είναι κάποιες γνωστές της, μόνιμες ή περιστασιακές πελάτισσες.
Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου κ. Πηνελόπη Κυρατλίδου παρουσιάστηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ιδιαίτερα χαρούμενη και δήλωσε: «Μέχρι τώρα δεν μου έχει τηλεφωνήσει κανένας εκτός από κάποιο στέλεχος του ΟΠΑΠ. Οποιος και αν είναι ο τυχερός, του εύχομαι να είναι γερός και να πάρει τις σωστές αποφάσεις για την αξιοποίηση αυτού του τεράστιου ποσού».
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσά -αν όχι το μεγαλύτερο- που έχουν μοιράσει τις τελευταίες δεκαετίες όλα τα τυχερά παιχνίδια στο Νομό Μαγνησίας.
Οι μαγικοί αριθμοί που χάρισαν το μεγάλο αυτό ποσό ήταν 2,4,16,23,31 και Τζόκερ το 10, ενώ το αστρονομικό ποσό για το ένα και μοναδικό υπερτυχερό δελτίο δικαιολογείται από το πολλαπλό τζακ-ποτ που είχε προηγηθεί στις κληρώσεις προ της κυριακάτικης και… σούπερ κλήρωσης για τον ζάμπλουτο πλέον από τη Νέα Ιωνία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου