ΤΟΠΙΚΑ

“Απάντηση”… στο γήπεδο της Κατερίνης θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός

απάντηση-στο-γήπεδο-της-κατερίνη-851206

Απάντηση στην εχθρική ατμόσφαιρα που λέγεται ότι θα συναντήσει την Κυριακή στην Κατερίνη θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός. Η απάντηση θα είναι στο γήπεδο με μια νίκη επί του Περικού. Στον Ολυμπιακό άλλωστε όλοι θέλουν επιστροφή στις επιτυχίες από αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό, γνωρίζοντας και από πέρσι αλλά και μετά την τιμωρία του Πιερικού από το ματς του α γύρου ότι θα συναντήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προετοιμάζεται θερμή υποδοχή στους «ερυθρόλευκους», καθώς πέραν της διάθεσης για ρεβάνς ο Πιερικός «καίγεται» για τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους, ενώ πάντως και η βολιώτικη ομάδα δεν θα μείνει μόνη στην Κατερίνη, αφού οι φίλαθλοι ετοιμάζουν εκστρατεία.
Στον Ολυμπιακό κρατούν χαμηλά τους τόνους μια μέρα μετά την οριστική απόφαση που αφαιρεί τους βαθμούς από την ομάδα της Κατερίνης για όσα έκαναν στο Βόλο, που δυσφήμισαν το άθλημα στις αρχές του Γενάρη… .
Με σχετική της απόφαση την Τετάρτη η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Πιερικού κατά της υπ΄ αριθμ. 95/2008 απόφασης της ΠΕ/Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και της ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου. Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου είχε κατακυρώσει τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στους Βολιώτες (που άλλωστε είχαν κερδίσει 1-0) και είχε αφαιρέσει από την ομάδα της Κατερίνης τρεις βαθμούς.
Το παιγνίδι της Κυριακής άλλωστε ενδιαφέρει βαθμολογικά τον Ολυμπιακό, που θέλει την πιο γρήγορη εξασφάλισή του, αφού στην προηγούμενη τετράδα αγώνων πήρε μόλις 5 πόντους (1 νίκη με Ηλυσιακό, 2 ισοπαλίες με Χαϊδάρι εκτός, στο Βόλο με Καστοριά και ήττα από Ιωνικό στο Βόλο) και τώρα έχει τον Πιερικό στην Κατερίνη.
Ο Ολυμπιακός, που και σε αυτό το ματς θα έχει απουσίες, αισιοδοξεί ότι μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς και έτσι να μη δώσει το δικαίωμα ανανέωσης των ελπίδων παραμονής στον Πιερικό, που προέρχεται από μεγάλη νίκη εκτός έδρας στην Καλαμάτα, που ήταν και η πρώτη του μακριά από την Κατερίνη…
Στην Κατερίνη ο Πιερικός φέτος έχει πετύχει 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν τη θέση του πλασματική, ενώ και ο προπονητής του Ολυμπιακού Σταύρος Διαμαντόπουλος έχει δει σε αρκετά ματς τον κυριακάτικο αντίπαλο, γνωρίζοντας τη δυναμικότητά του αλλά και τις αδυναμίες του…
Ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει τους βαθμούς εξασφάλισης και στα εκτός έδρας παιγνίδια, καθώς στους 9 αγώνες που απομένουν έχει 4 στο Βόλο (27η Εθνικό Αστέρα, 29η Καλλιθέα, 31η Εθνικό και 34η Αιγάλεω) και 5 δύσκολα εκτός έδρας (26η Πιερικό, 28η, Πανθρακικό, 30η Πανσερραϊκό, 32η Καλαμάτα και 33η Γιάννινα).
Οπως έγινε γνωστό 27η και 28η αγωνιστική θα διεξαχθούν μετά το Πάσχα. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, την Τετάρτη 30 Απριλίου θα υποδεχθεί στο Βόλο τον Εθνικό Αστέρα, ενώ το επόμενο παιχνίδι του, το εκτός έδρας με τον Πανθρακικό, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Μαΐου και θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από την ΕΤ3.
Στο ματς με τον Πιερικό πάλι θα υπάρχουν απουσίες, αφού θα απουσιάσει λόγω καρτών το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Πακάλτσης-Πέτρου, με τους Σίνγμπο και Μάγγο να είναι οι αναγκαστικές λύσεις.
Την Κυριακή αναμένεται να επιστρέψει ο Τσάγγαρης και αμφίβολοι είναι οι Μιτρόφ, Γεωργιάδης, ενώ στο επόμενο εκτός έδρας ματς στην Κομοτηνή θα εκτίσουν την ποινή τιμωρίας τους οι Μασάντο, Κοντέων, Χατζής και Αγγελόπουλος.

Ανακοίνωση Αustrian boys
Από το Austrian boys Club εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση. «Μετά από 18 μήνες η ομάδα μας παίζει μέσα σε μια αφιλόξενη έδρα, αυτή του Πιερικού. Δεν είναι τυχαίο πως όποτε έχουμε ματς εκεί, όλη η πόλη της Κατερίνης φέρεται εχθρικά στην ομάδα μας και την πόλη μας. Εμείς και αυτή τη φορά δε θα αφήσουμε την ομάδα μόνη και έρημη, αλλά θα είμαστε παρόντες με τη μεγάλη εκδρομή που διοργανώνουμε σαν club την Κυριακή. Συμμετοχές κάθε απόγευμα στα γραφεία μας, πληροφορίες 6938676856, 6844580685».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου