ΤΟΠΙΚΑ

Αναπροσαρμογή δρομολογίων Πρωτέα

αναπροσαρμογή-δρομολογίων-πρωτέα-602985

Για την κάλυψη του κενού που δημιουργείται μετά την απόσυρση του ExpressSkiathos

Σε αναπροσαρμογή των δρομολογίων του πλοίου «Πρωτεύς» προκειμένου να καλύψει το κενό που θα υπάρχει στις πρωινές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Βόλου, με την απόσυρση του Express Skiathos, από την τοπική ακτοπλοϊκή γραμμή, προχώρησε η ΑΝΕΣ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων που τέθηκε σε ισχύ μέχρι και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, ο «Πρωτέας» θα αναχωρεί από το λιμάνι του Βόλου, στις 7:30 το πρωί και στις 4 το απόγευμα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ακολουθώντας κυκλικό δρομολόγιο για Βόρειες Σποράδες. Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή θα αποπλέει από το λιμάνι της Αλοννήσου στις 5:30 το πρωί και από το λιμάνι του Βόλου στις 3 το απόγευμα, ενώ το Σάββατο θα αναχωρεί στη 1 το μεσημέρι από το λιμάνι του Βόλου και την Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι από το λιμάνι της Αλοννήσου.

Σημειώνεται ότι από σήμερα, εκτός γραμμής Βόλου – Βορείων Σποράδων, βγαίνει το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο Express Skiathos, το οποίο αναμένεται να ρίξει άγκυρα για τους επόμενους τρεις μήνες, πριν ξεκινήσει και πάλι τα δρομολόγια στη γραμμή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου