ΤΟΠΙΚΑ

Βγήκε από τα αποδυτήρια άλλη… Νίκη

βγήκε-από-τα-αποδυτήρια-άλλη-νίκη-851206

Στην ανάπαυλα κάποιοι από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό έφευγαν από το γήπεδο απογοητευμένοι από το θέαμα… Η Νίκη ήταν πίσω στο σκορ με 0-1 και η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο εντελώς αποθαρρυντική. Οσοι επέμειναν και παρέμειναν στις θέσεις τους, αλλά και κάποιοι από τους οργανωμένους που άφησαν την πεζογέφυρα και μπήκαν στο γήπεδο, δεν πίστευαν στα μάτια τους από αυτό που έβλεπαν στο δεύτερο ημίχρονο
Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά δείχνοντας δυο διαφορετικά πρόσωπα και όντας άλλη… Νίκη στην επανάληψη, έκανε την μεγάλη ανατροπή στο Πανθεσσαλικό. Με δύο γκολ του Χρήστου Χατζηπαντελίδη, που έφτασε τα 11 στο φετινό πρωτάθλημα και ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ, κέρδισε την Αναγέννηση Αρτας με 2-1 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και επανήλθε στα «τρίποντα» έπειτα από έξι αγωνιστικές. Ετσι απέφυγε να μπλεχτεί σε άσχημες περιπέτειες έστω και θεωρητικά…
«Είπαμε στα αποδυτήρια ότι εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να κάνουμε κάτι αγωνιστικά, για να παλέψουμε να σώσουμε την αξιοπρέπεια αυτής της ομάδας και ότι πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να αλλάξουμε την κατάσταση», ήταν τα λόγια του Νίκου Κουρμπανά λίγο μετά στην συνέντευξη Τύπου, προσπαθώντας να δώσει την εξήγηση για το τι μπορεί να άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο 46χρονος Κορίνθιος τεχνικός πάντως ήταν εμφανώς προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί και τόνισε για άλλη μια φορά ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση, καθώς η Νίκη είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που δεν έχει καμία συμπαράσταση.
Ουσιαστικά αυτό που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ότι η ομάδα είχε περισσότερο πάθος. Στην αλλαγή διάθεσης που έδειξαν οι γηπεδούχοι, βοήθησε και η είσοδος του Μπρέγκου και η μετατροπή του 4-3-3 σε 3-4-3, με το Νίκο Κουρμπανά να γεμίζει με έναν παίκτη περισσότερο το κέντρο του. Η μπάλα κινούνταν πιο εύκολα και τα δυο γκολ ήρθαν από τον Χρήστο Χατζηπαντελίδη στο 58’ και στο 61’, κάνοντας την πλήρη ανατροπή. Ετσι το 0-1 που είχε διαμορφωθεί από το 30’ με σουτ του Σέλακ μέσα από την περιοχή έγινε 1-2. Οι κυανόλευκοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν και ένα τρίτο γκολ με τους Χατζηπαντελίδη και Βούλγαρη, ενώ κορυφαία στιγμή τους ήταν το δοκάρι του Κουτελιέρη στο 82’. Δοκάρι πάντως είχαν και οι φιλοξενούμενοι με τον Κοσμά.
Να σημειωθεί οτι κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαν στο γήπεδο και οργανωμένοι οπαδοί, που φώναζαν συνθήματα κατά της διοίκησης, αλλά ακόμη και έτσι έδωσαν στους παίκτες την αίσθηση της παρουσίας φιλάθλων στις κερκίδες…

Ρεπό αύριο
Αύριο που διεξάγεται η 24η αγωνιστική η Νίκη έχει ρεπό, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, το οποίο η κυανόλευκη ομάδα θα κατακτήσει στα χαρτιά. Αυτό σημαίνει ότι οι κυανόλευκοι θα έχουν ξανά υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά το Πάσχα. Χθες παίκτες και τεχνική ηγεσία ξεκουράστηκαν και από σήμερα επιστρέφουν ξανά στις προπονήσεις.

Καμία εξέλιξη στο διοικητικό
Στο διοικητικό και στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, καμία εξέλιξη δεν υπήρξε. Παρά την μεσολάβηση του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης, Νώντα Μαρίτση, ο επιχειρηματίας κ. Δροσινός δεν έχει αποφασίσει αν θα επανέλθει στις συζητήσεις. Ετσι η κατάσταση παραμένει στάσιμη, με τους οργανωμένους και όχι μόνο, να ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στο αυριανό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, που θα γίνει μπροστά από το Δημαρχείο της Ν. Ιωνίας με αίτημα την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Τέλος ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Χαλέβας απηύθυνε ερώτημα στον Δήμαρχο της Ν. Ιωνίας, ζητώντας τον λόγο, που δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα 50.000 ευρώ στη ΠΑΕ Νίκη από τα εισιτήρια διαρκείας που αγοράστηκαν μέσω του Αθλητικού Οργανισμού.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
2 1
Σκόρερ: 30’ Σέλακ – 58’ Χατζηπαντελίδης, 61’ Χατζηπαντελίδης
Κίτρινες: Χατζηπαντελίδης, Χρέντσαρ, Ντελμεκούρας, Κωστής – Τριάντος, Βλάχος, Ράσιτς, Σέλακ
Διαιτητής: Στραντζαλίδης (Θεσσαλονίκης)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Καντιμοίρης, Μπουτογιάννης, Κουτσογιάννης, Κουτελιέρης, Σάμπλιακ, Χατζηπαντελίδης (79’ Χασάνογλου), Κωστής (55’ Μπρέγκου), Χρέντσαρ, Ντελμεκούρας (59’ Βούλγαρης), Λάππας, Ντούλας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Πουλάκης, Τριάντος, Κοκόλης, Μπελεβέτης (65’ Νικοπολίδης), Βλάχος, Ράσιτς, Κόλινς, Γούλας (67’ Καταγής), Λαναράς (73’ Μπούρμπος), Σέλακ, Κοσμάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου