ΤΟΠΙΚΑ

Πιο άνετα ο Ολυμπιακός σκέφτεται το κυριακάτικο ματς με τον Πιερικό

πιο-άνετα-ο-ολυμπιακός-σκέφτεται-το-κυ-851206

Αλλη μια σελίδα γύρισε από χθες ο Ολυμπιακός, μπαίνοντας σε μια εβδομάδα όπου κυρίως έχει το χρόνο να σκεφθεί και να διορθώσει λάθη, αλλά και να δει πιο ήρεμα και αναλυτικά το μέλλον.
Σε 13 μέρες ο Ολυμπιακός έδωσε 4 ματς, πήρε 5 πόντους (1 νίκη με Ηλυσιακό, 2 ισοπαλίες με Χαϊδάρι εκτός, στο Βόλο με Καστοριά και ήττα από Ιωνικό στο Βόλο) και τώρα έχει τον Πιερικό στην Κατερίνη την ερχομένη Κυριακή
Στον Ολυμπιακό φαίνεται να έχουν άλλο αέρα. Μέσα σε 22 ημέρες πέτυχαν 5 σημαντικές νίκες (με Καλαμάτα (24/2), Γιάννενα (27/2), Θρασύβουλο (9/3) στο Βόλο και Αιγάλεω (2/3), Άγιο Δημήτριο(16/3) εκτός) και ανεβήκαν βαθμολογικά, συντηρώντας τώρα τη διαφορά με τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς βρίσκονται ακόμη πιο κοντά στον πρωταρχικό τους στόχο, που είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.
Στο ματς με τον Πιερικό πάλι θα υπάρχουν απουσίες, αφού θα απουσιάσει λόγω καρτών το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Πακάλτσης-Πέτρου, με τους Σίνγμπο και Μάγγο να είναι οι αναγκαστικές λύσεις.
Την Κυριακή αναμένεται να επιστρέψει ο Τσάγγαρης και αμφίβολος είναι ο Αγγελόπουλος.
Έως τώρα για τον Ολυμπιακό έχουν χρησιμοποιηθεί 27 παίκτες και στους περισσότερους αγώνες (24) έχει αγωνισθεί ο Πέτρος Κοντέων, ενώ ακολουθούν οι Βεζυρίδης, Πέτρου, Μιτρόφ με 22 συμμετοχές.
Σε 21 ματς έπαιξαν οι Αγγελόπουλος, Πακάλτσης, σε 20 ο Χαϊκάλης, σε 19 ο Φονσέκα σε 18 οι Τσάγγαρης και Βέρμπης.
Σε 17 αγώνες σερί μετά το Γενάρη έχει αγωνισθεί ο Κώστας Μάγγος, ενώ 15 συμμετοχές έχει ο Χατζηκωσταντίνου και 14 ο Γεωργιάδης.
Σε 12 ματς έχει παίξει ο Ντίλτον Περέϊρα, σε 9 οι Μασάντο, Σκαρλάτος, Χάϊντουτσεκ, σε 8 οι Φλώρος, Γιακάκογλου, Σίνγκμπο, σε 7 οι Γενιτσαρίδης, Κατσαρός, σε 5 ο Σαρρής, σε 4 οι Διαμάντης, Στάνκοφ, σε 3 ο Κοντοβάς και 1 συμμετοχή έχει ο Γ. Δήμας.
Χωρίς συμμετοχή είναι οι Καρποντίνης, Οικονόμου, Σαμουηλίδης.
Γενικότερα στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά, στοχεύει να διατηρεί την απόσταση ασφαλείας και να την μεγαλώνει, κερδίζοντας τα ματς με αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο, αφού στο πρόγραμμά του έχει να αντιμετωπίσει σχεδόν όλες τις ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται από κάτω του στον βαθμολογικό πίνακα.
Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού έως το τέλος του πρωταθλήματος έχει ως εξής:
26η) Πιερικός – Ολυμπιακός, 27η) Ολυμπιακός – Εθνικός Αστέρας , 28η) Πανθρακικός – Ολυμπιακός, 29η) Ολυμπιακός – Καλλιθέα, 30η) Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός, 31η) Ολυμπιακός – Εθνικός, 32η) Καλαμάτα – Ολυμπιακός, 33η) Γιάννινα – Ολυμπιακός
και 34η) Ολυμπιακός – Αιγάλεω.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου