ΤΟΠΙΚΑ

Νέα απώλεια του Ολυμπιακού στο Βόλο

νέα-απώλεια-του-ολυμπιακού-στο-βόλο-851206

Το χάρο με τα μάτια του πήγε να δει ο Ολυμπιακός Βόλου χθες απέναντι στην Καστοριά για την 25η αγωνιστική της Β Εθνικής. Η ομάδα του Βόλου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά με τέρματα του Βέρμπη στο 53 και του Πακάλτση στο 90 γλίτωσε από τα χειρότερα με το 2-2.
Με σύστημα 4-5-1 ξεκίνησε την ομάδα του ο Σταύρος Διαμαντόπουλος, με τον Βεζυρίδη να κάθεται κάτω από τα δοκάρια. Στην αμυντική γραμμή ο Αγγελόπουλος χρησιμοποιήθηκε ως δεξί μπακ και ο Σκαρλάτος ως αριστερό. Τα δύο στόπερ ήταν οι Πέτρου και Πακάλτσης. Στη μεσαία γραμμή Μάγγος και Μιτρόφ ήταν τα δύο αμυντικά χαφ. Στα δεξιά κινούνταν ο Χαϊκάλης και στα αριστερά ο Φονσέκα. Στην επίθεση βρέθηκε ο Κοντέων και πίσω του ακολουθούσε ο Μασάδο.
Εκτός κλίματος φάνηκε να είναι ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος, καθώς οι παίκτες του φάνηκαν να μην έχουν πάθος και θέληση για τη νίκη.
Η Καστοριά πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, όταν στο 9΄ με ενέργεια του Σόποφ απέκτησε το προβάδισμα, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον Βεζυρίδη καλυπτόμενος από τον Σκαρλάτο. Δύο λεπτά αργότερα ο Μασάδο ανατράπηκε, με τον διαιτητή Δροσινό να καταλογίζει πέναλτι, όμως λίγο πριν ο β’ βοηθός Γουργιώτης είχε σηκώσει το σημαιάκι, υποδεικνύοντας το Βραζιλιάνο σε θέση οφσάιντ. Στο 28ο λεπτό ο Φονσέκα πάτησε στον Κοντέων και ο τελευταίος με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ. Η ανάπαυλα βρήκε τους ερυθρόλευκους να αποδοκιμάζονται από τους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΕΑΚ.
Στο β’ μέρος ο Σταύρος Διαμαντόπουλος προσπάθησε να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, χρησιμοποιώντας τον Βέρμπη στη θέση του Μιτρόφ πλάι στον Κοντέων. Άλλωστε η επίτευξη ενός γκολ αποτελούσε για τους γηπεδούχους το μοναδικό μέλημα. Αυτό ήρθε στο 53’, με τον Βέρμπη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Συγκεκριμένα ο Σκαρλάτος έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, ο Βασιλειάδης δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο 24χρονος επιθετικός με προβολή σημείωσε το 1-1.
Στο 83’ o Σκαρλάτος εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στο Πέτρου, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο αρχηγός βρήκε σε πόδια των αμυνόμενων και κατέληξε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι στο 87’ προσπάθησαν να βγουν στην αντεπίθεση, με τον Στεφανίδη να σουτάρει πάνω στον Βεζυρίδη. Όμως ό,τι δεν κατάφεραν στο 87’, το πέτυχαν στο 88’ με τον Σεγκάρα να κάνει την σέντρα – σουτ από τα αριστερά, το Βεζυρίδη να διώχνει ασταθέστατα και τον Ντιέγκο να χρίζεται σκόρερ στο 88’. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 90’ ο Σκαρλάτος έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Βασιλειάδης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Πακάλτσης με προβολή σημείωσε το τελικό 2-2.
«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με δύο ισοδύναμες ομάδες, δεχτήκαμε γκολ νωρίς και έτσι βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Ούτε εμείς αλλά ούτε ο αντίπαλος έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο, παρά μόνο ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Μας επηρέασε η κόπωση, η οποία είναι καταλυτικός παράγοντας», τόνισε μετά το ματς ο Στ. Διαμαντόπουλος, ενώ ο Ηλίας Αποστολίδης ανέφερε ότι την ομάδα του αδικεί το αποτέλεσμα, καθώς όταν δέχεσαι ένα τέρμα στο 90 τότε τρελαίνεσαι…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου