ΤΟΠΙΚΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΙΤΕΑ ΣΤΟ ΡΙΖΟΜΥΛΟ

ο-αστερασ-με-ιτεα-στο-ριζομυλο-851206

Τη 10η φετινή του νίκη στη σημερινή 30η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος της Δ Εθνικής θέλει στις 4.30 μ.μ. ο Αστέρας στο Ριζόμυλο, υποδεχόμενος τον συνώνυμό του της Ιτέας.
Για την ομάδα του Ριζομύλου η νίκη και οι τρεις βαθμοί θα είναι ένα ακόμη σταθερό βήμα παραμονής στην κατηγορία, ενώ θα καταφέρει έτσι να αξιοποιήσει την έδρα απέναντι σε μια αδιάφορη βαθμολογικά αλλά καλή ομάδα.
Ο Αστέρας Ιτέας που έχει στις τάξεις του τον 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος Δημήτρη Ζιώγα, που έχει αγωνισθεί και με τη φανέλα του Ριζομύλου, είναι 2ος στη βαθμολογία, αλλά δεν προλαβαίνει να πιάσει στην κορυφή τον Φωκικό, ενώ η ομάδα του Μίλτου Καλόγηρου θέλει κι άλλους βαθμούς για την οριστική της παραμονή.
Ο Αστέρας έχει πάρει 19 βαθμούς στο Ριζόμυλο και άλλους τόσους εκτός έδρας (5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες), ενώ η Ιτέα εκτός έδρας έχει επίσης αποσπάσει 19 πόντους με 5 νίκες και 4 ισοπαλίες.
Ο Αστέρας στο Ριζόμυλο έχει δυο ήττες (Αχιλλέας Φαρσάλων 0-2, Απόλλων Λάρισας 0-2), 4 νίκες (Μυρίκη 3-0, Βελούχι 2-1, Τύρναβο 1-0 και Ανδρούτσο Γραβιάς 2-0), ενώ 7 φορές έμεινε στην ισοπαλία (Φωκικός 1-1, Θησέας 1-1, Αρης Αγ. Κωνσταντίνου 1-1, Οπούντιος Μαρτίνου 0-0, Ηρακλής Σοφάδων 2-2, Φιλοκτήτης 1-1 και Ρήγας Φεραίος 1-1), ενώ μια από τις εκτός έδρας νίκες του ήταν και στην Ιτέα επί του σημερινού αντιπάλου με 2-4…
Σήμερα στο Ριζόμυλο ο Αστέρας θέλει και μπορεί την 10η φετινή νίκη παρά το γεγονός ότι ο προπονητής Μίλτος Καλόγηρος δεν θα έχει πάλι στη διάθεσή του το νεαρό Φίλιππο Ρουκά, που εκτίει τη 2η από τις 3 αγωνιστικές τιμωρίας, ενώ τιμωρημένοι και σήμερα και στην επόμενη αγωνιστική (στον Τύρναβο) είναι οι Θανάσης Ψαρόμπας και Αποστόλης Τανάγιας.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Ευαγγέλου, Καρανικολάου, Παντελίδης, Ιωάννου, Κουτσουνίδης, Κατσούγκρης, Σ. Οικονόμου, Χ. Οικονόμου, Καψάλης, Μόσιος, Τσιγκόλης, Μίλτος, Παλάσης, Σεσκλιώτης, Κώττας, Σπανός, Κουτέρης, Κουβελάς, Μαντζιάρης και Κονδύλης.
*Διαιτητής στο Ριζόμυλο είναι ο κ Ζαμπετάκης, με βοηθούς τους Δημάκα, Γκοζαρίδη απο την Θεσσαλονίκη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου