ΤΟΠΙΚΑ

Με το φακό της καθημερινότητας

με-το-φακό-της-καθημερινότητας-851206

Ο ποιητής Δημήτρης Λέτσιος

Αφιερωμένη στο ποιητικό έργο του Δημήτρη Λέτσιου είναι η έκθεση που “φιλοξενείται” στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου Σπίρερ. Πολλοί εκπρόσωποι του πνευματικού χώρου έδωσαν το “παρών” στην επίσημη πρώτη της έκθεσης που είναι αφιέρωμα τιμής στην μνήμη του κορυφαίου της φωτογραφίας, ο οποίος σφράγισε ανεξίτηλα τον 20ο αιώνα.

Παρουσίαση μιας εμπνευσμένης τριλογίας
Το συγγραφικό έργο της συμπολίτισσας Δέσποινας Λάππα-Κόντου παρουσιάστηκε πρόσφατα
στο Κοινωνικό Κέντρο της Αγίας Παρασκευής. Για το λογοτεχνικό έργο της Δέσποινας Λάππα-Κόντου μίλησε η Δρ. Κοινωνική Ανθρωπολόγος Μαίρη Γκουτενσβάγκερ, αποσπάσματα από τα βιβλία διάβασε η φιλόλογος Κική Δανιηλίδου και προλόγισε η πρόεδρος του ΔΟΥΚ Ντίνα Παπαστεφάνου, υπογραμμίζοντας ότι θα εμπλουτιστεί με νέες πολιτιστικές δραστηριότητες ο κύκλος των προσφερόμενων υπηρεσιών στα Κοινωνικά Κέντρα του ΔΟΥΚ.

“Μικρός διάκοσμος” στην σοφίτα του Σπίρερ
Στη σοφίτα του Κτιρίου Σπίρερ λειτουργεί μια ενδιαφέρουσα ομαδική έκθεση ζωγραφικής, κοσμήματος, κατασκευών και λαμπάδων, με θέμα: «Μικρός Διάκοσμος». Πολλοί φιλότεχνοι παρέστησαν στα προχθεσινά εγκαίνια που πλαισίωσε μουσικά ο κιθαρίστας και συνθέτης Michael Waats και μίλησαν οι: Γιώργος Σταματόπουλος, δημοσιογράφος, συγγραφέας και Κώστας Καναβούρης δημοσιογράφος ποιητής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου