ΤΟΠΙΚΑ

Δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπάτημα

δεν-υπάρχουν-περιθώρια-για-στραβοπάτ-851206

Οι κυανόλευκοι υποδέχονται την Αναγέννηση Αρτας στις 4.30 μ.μ. για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Μπορεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες στη Ν. Ιωνία να μονοπωλεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και αν τελικά θα γίνει η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ωστόσο σήμερα υπάρχει αγώνας πρωταθλήματος για τη Νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών θεωρείται κάτι παραπάνω από αναγκαία. Οι κυανόλευκοι στις 4.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό υποδέχονται την Αναγέννηση Αρτας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη αποκλειστικός τους στόχος είναι μόνο το «τρίποντο».
Το Πανθεσσαλικό αναμένεται να είναι και πάλι άδειο… Οι φίλαθλοι συνεχίζουν την αποχή τους και ο Νίκος Κουρμπανάς με τους ποδοσφαιριστές του, χωρίς την βοήθεια του κόσμου τους, θα ψάξουν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται τέσσερις βαθμούς παρακάτω από αυτούς στη βαθμολογία και έρχεται στη Μαγνησία για το θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει «ανάσα» στην προσπάθεια να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.
Ο 46χρονος Κορίνθιος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μακράκη, αλλά και στους Μητράκα και Στούμπο που αποκλείστηκαν από την αποστολή λόγω τραυματισμών, που προέκυψαν στην προπόνηση της Παρασκευής. Η ενδεκάδα δεν αναμένεται να εμπεριέχει αλλαγές σε σχέση με αυτή που παρατάχθηκε στο παιχνίδι με τον Θερμαϊκό την περασμένη Κυριακή. Ο Ανδριόπουλος θα υπερασπιστεί την εστία, οι Χασάνογλου, Μπουτογιάννης, Σάμπλιακ και Χρέντσαρ θα βρίσκονται στην τετράδα της άμυνας, οι Κουτελιέρης και Κουτσογιάννης θα έχουν ανασταλτικό ρόλο στην μεσαία γραμμή, ενώ στις δυο πλευρές θα παίξουν οι Λάππας και Καλαμπάκας. Προωθημένος θα είναι ο Ντελμεκούρας και από πίσω ο Χατζηπαντελίδης. Ισως πάντως υπάρξουν κάποιες εσωτερικές αλλαγές ανάλογα με την παράταξη που επιλέξει το τεχνικό τιμ, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ο Ντούλας.
Η 19μελής αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Κουρμπανάς αποτελείται από τους: Καντιμοίρη, Ανδριόπουλο, Κουτσογιάννη, Κωστή, Σάμπλιακ, Μπουτογιάννη, Κουτελιέρη, Χρέντσαρ, Βούλγαρη, Καλαμπάκα, Μπρέγκου, Εμμανουήλ, Λάνγκερ, Γιαννουλίδη, Ντελμεκούρα, Λάππα, Χατζηπαντελίδη, Ντούλα και Χασάνογλου.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δ. Παπουτσόγλου από την Θεσσαλονίκη με βοηθούς του, τους Δ. Παπουτσόγλου και Γ. Δεμερτζή από τον ίδιο σύνδεσμο.

Νέα τροπή στο ιδιοκτησιακό
Θετικό φαίνεται πώς είναι ξανά το κλίμα για την αγορά της ΠΑΕ από τον επιχειρηματία κ. Δροσινό. Μετά από παρέμβαση του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης, Νώντα Μαρίτση, οι δυο πλευρές, ο μεγαλομέτοχος κ. Καϊμακάμης και ο υποψήφιος αγοραστής, φαίνεται πώς θα έρθουν ξανά σε επαφή για να συζητήσουν εκ νέου την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου. Ετσι νέες εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου