ΤΟΠΙΚΑ

Το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων

το-πρόγραμμα-αποκομιδής-απορριμμάτω-613144

Ενόψει της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου έχει αναπροσαρμόσει για το εορταστικό τριήμερο, το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Για το σκοπό αυτό θα λειτουργήσει και τις μέρες των αργιών, είτε στο σύνολό της, είτε μερικώς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες του Δήμου.

Από την υπηρεσία γίνεται έκκληση στους δημότες να λάβουν υπόψη τους το πρόγραμμα λειτουργίας, ώστε να είναι η εικόνα του Δήμου Βόλου, όσο γίνεται, πιο ικανοποιητική για τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και για τους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα, η λειτουργία της Υπηρεσίας, το εορταστικό τριήμερο διαμορφώνεται ως εξής:

Βόλος

Αποκομιδή απορριμμάτων

Σήμερα το πρωί: θα γίνει αποκομιδή στον κεντρικό τομέα του Βόλου, ενώ σήμερα το πρωί θα γίνει επίσης αποκομιδή των υπόγειων κάδων και το απόγευμα αποκομιδή στον κεντρικό τομέα.

Αύριο Κυριακή θα λειτουργήσει κανονικά όλη η Υπηρεσία (σε όλους τους τομείς της πόλης και κλαδοφόρο για την αποκομιδή εστιών), ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Αποκομιδή ανακύκλωσης

Σήμερα το πρωί θα γίνει αποκομιδή της ανακύκλωσης στον κεντρικό τομέα της Ενότητας, Το πρωί θα γίνει αποκομιδή των υπόγειων κάδων και το μεσημέρι αποκομιδή στον κεντρικό τομέα της Ενότητας. Αύριο Κυριακή θα λειτουργήσει κανονικά όλη η Υπηρεσία (σε όλους τους τομείς της πόλης), ενώ μεθαύριο Δευτέρα το πρωί θα γίνει αποκομιδή της ανακύκλωσης στον κεντρικό τομέα της Ενότητας και αποκομιδή των υπόγειων κάδων.

Ν. Ιωνία

Αποκομιδή απορριμμάτων: Αύριο Κυριακή θα λειτουργήσει κανονικά όλη η Υπηρεσία (σε όλους τους τομείς της πόλης), ενώ σ΄ ότι αφορά την αποκομιδή της ανακύκλωσης αύριο Κυριακή θα λειτουργήσει κανονικά όλη η Υπηρεσία (σε όλους τους τομείς της πόλης).

Αισωνία

Αύριο Κυριακή θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων το πρωί στο Διμήνι – Σέσκλο και το απόγευμα σε Νεάπολη – Αϊβαλιώτικα.

Ν. Αγχίαλος

Αποκομιδή απορριμμάτων θα γίνει αύριο το πρωί στην παραλία, αγορά και ένα μέρος της πόλης, ενώ μεθαύριο Δευτέρα το πρωί θα γίνει αποκομιδή από παραλία, τις κοινότητες και το υπόλοιπο μέρος της πόλης.

Αγριά

Στην Αγριά σήμερα, αύριο και μεθαύριο θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων

στον κεντρικό τομέα της Αγριάς, ενώ για την αποκομιδή ανακύκλωσης

η Υπηρεσία θα εκτελέσει αύριο το σύνηθες δρομολόγιο.

Αρτέμιδα

Σήμερα και μεθαύριο το πρωί θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων στον κεντρικό τομέα της Αρτέμιδας.

Δευτέρα πρωί: στον κεντρικό τομέα της Αρτέμιδας.

Αποκομιδή ανακύκλωσης: Αύριο Κυριακή η Υπηρεσία θα εκτελέσει το σύνηθες δρομολόγιο.

Ιωλκός

Αποκομιδή απορριμμάτων την Κυριακή. Η Υπηρεσία θα λειτουργήσει κανονικά.

Πορταριά

Αποκομιδή απορριμμάτων την Κυριακή, όπου η Υπηρεσία θα λειτουργήσει κανονικά.

Μακρινίτσα

Η Αποκομιδή απορριμμάτων αύριο Κυριακή. Η Υπηρεσία θα λειτουργήσει κανονικά.

Πρόγραμμα έχει εκδοθεί για τον καθαρισμό και των κοινόχρηστων χώρων, στο Βόλο, τη Ν. Ιωνία, την Αισωνία, τη Ν. Αγχίαλο, την Αγριά, την Αρτέμιδα, την Ιωλκό, την Πορταριά και τη Μακρινίτσα, στο πλαίσιο των αναγκών των εορταστικών εκδηλώσεων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου