ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο Δ. Σαββόπουλος και Θ. Παπακωνσταντίνου

στο-βόλο-δ-σαββόπουλος-και-θ-παπακωνστ-851206

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή, αύριο Παρασκευή 11 Απριλίου στις 9.30 μ.μ. φιλοξενούμενοι του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Δήμου Βόλου στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Μαζί και στα δώδεκα καινούργια τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, που άρχισαν να ηχογραφούνται αυτές τις μέρες με ερμηνευτή τον Διονύση Σαββόπουλο. Η ηχογράφηση αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα, αφού τα τραγούδια παρουσιάστηκαν στο κοινό για πάνω από σαράντα παραστάσεις και πήραν την τελική τους μορφή μπροστά στο κοινό. Αξίζει να προστεθεί εδώ ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος πρώτη φορά επιλέγει να τραγουδήσει μια ντουζίνα τραγούδια ενός άλλου δημιουργού.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος με 45 χρόνια προσφοράς στο ελληνικό τραγούδι, από τις μπουάτ της Πλάκας και το κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, μέχρι τις εκρηκτικές εμφανίσεις του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Polis Theater, συναντά τον πιο χαρισματικό τραγουδοποιό της νεότερης γενιάς. Η ανομοιογένεια των συνθέσεών τους υπερκαλύπτεται από την κοινή αισθητική τους, όσον αφορά στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.
Μαζί τους εμφανίζονται διεθνώς καταξιωμένες προσωπικότητες του μουσικού αυτοσχεδιασμού: οι δικοί μας Γιώτης Κιουρτσόγλου (ηλ. βαθύχορδο, κρουστά, φωνητικά) και η Βάσω Δημητρίου (κιθάρες, παραδοσιακά νυκτά έγχορδα, φωνητικά) που είναι επίσης επιμελήτρια των ηχογραφήσεων και των προβών. Από το Λος Άντζελες, οι Jimmy Mahlis (κιθάρες, ούτι, φωνητικά) και Satnam Ramgotra (τάμπλες, τύμπανα, κρουστά). Δεν συνοδεύουν απλώς. Φωτίζουν και ζωντανεύουν τόσο τα καινούρια τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, όσο και άλλα πολλά γνωστά και δημοφιλή τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου και του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από το Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, καθημερινά, 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. Η τιμή εισόδου είναι 20 ευρώ και το μαθητικό-φοιτητικό εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421032818.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου