ΤΟΠΙΚΑ

Να ξεφύγει από τις ισοπαλίες… θέλει επιτέλους η Νίκη

να-ξεφύγει-από-τις-ισοπαλίες-θέλει-ε-851206

Αγαπημένη συνήθεια φαίνεται πως έγινε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Η τελευταία σημειώθηκε κόντρα στο Θερμαϊκό Θέρμης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και δυστυχώς η ομάδα της Νέας Ιωνίας αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια. Ζητούμενο είναι η επάνοδος στις επιτυχίες, αλλά δίχως την υποστήριξη του κόσμου ίσως αυτή αργήσει να έλθει

Την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό η Νίκη Βόλου θα δώσει τον δεύτερο συνεχόμενο αγώνα έδρας και αντίπαλος αυτή τη φορά θα είναι η Αναγέννηση Άρτας. Ίσως η επιστροφή στις νίκες έρθει σε αυτό το ματς, ωστόσο την παρούσα στιγμή υπάρχουν άλλα ζητήματα που “καίνε”
τις τάξεις των κυανόλευκων φίλων και όχι μόνο και αυτά έχουν να κάνουν με το μέλλον του συλλόγου και την ιδιοκτησία της ΠΑΕ. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε προετοιμάζεται και το Πανικιώτικο συλλαλητήριο την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την επόμενη Τετάρτη 16 Απριλίου στην Πλατεία Δημαρχείου. Η Νίκη αγνοεί το αποτέλεσμα της επιτυχίας στα τελευταία παιχνίδια και όσοι βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή προβληματίστηκαν από την επιθετική δυσλειτουργία. Η Νίκη παρουσιάστηκε ακίνδυνη στην επανάληψη την στιγμή που θα έπρεπε να κυνηγήσει το δεύτερο γκολ. Με μόνο μία καλή στιγμή στο Β ημιχρόνιο οι κυανόλευκοι φυσικά και δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό της ισοπαλίας. Στις τελευταίες έξι αγωνιστικές το σύνολο του Νίκου Κουρμπανά έχει μόνο ήττες και ισοπαλίες να μετράει, αφού έχει φέρει ισοπαλία με την Λαμία εκτός έδρας, με την Ένωση Θράκης εντός έδρας, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών εκτός έδρας και η τελευταία με την ομάδα της Θέρμης εντός έδρας. Παράλληλα έχει γνωρίσει και δύο ήττες από Αναγέννηση Καρδίτσας εντός έδρας και από Εθνικό Κατερίνης εκτός έδρας.

Επέστρεψε ο Κουκουλής
Στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του μετά από έξι μήνες επέστρεψε χθες ο Κώστας Κουκουλής. Ο 22χρονος αριστερός μπακ είχε υποβληθεί σε εγχείρηση χιαστών μετά από το παιχνίδι με την Ένωση Θράκης, στο οποίο και τραυματίστηκε. Πλέον είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα ο Κορίνθιος τεχνικός δεν είχε κάποια αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Ο Στραντζαλίδης στο Πανθεσσαλικό
Την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής μεταξύ της Νίκης Βόλου και της Αναγέννησης Άρτας, θα διευθύνει ο κ. Α. Στραντζαλίδης από τον ΣΔΠ της Θεσσαλονίκης. Στη θέση των βοηθών θα βρίσκονται οι κ.κ. Δ. Παπουτσόγλου και Γ. Δεμερτζής από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος διαιτητής θα αναλάβει ο κ. Κατσικογιάννης επίσης από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου