ΤΟΠΙΚΑ

Μετ εμποδίων γίνεται η προετοιμασία του Εθν. Ολυμπιακού ενόψει Πολύκαστρου

μετ-εμποδίων-γίνεται-η-προετοιμασία-τ-851206

Για την επόμενη και αρκετά κρίσιμη αναμέτρηση στην έδρα του Πολύκαστρου ετοιμάζεται η ομάδα του Εθνικού Ολυμπιακού. Είναι γεγονός πως η ήττα από την Καβάλα την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ήταν βαριά. Το 3-0 όμως μπορεί άνετα να ξεχαστεί με την επιστροφή της ομάδας στις νίκες και τα διπλά.

Πρόβλημα στην άμυνα
Προβλήματα στην αμυντική λειτουργία παρουσίασε η ομάδα του Εθνικού Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Καβάλας. Τα τρία γκολ που δέχθηκαν οι ερυθρόλευκοι, σε συνδυασμό με το μηδέν στην επίθεση, απασχολούν έντονα τεχνικό τιμ και παίκτες, καθώς μπορεί η αναμέτρηση να θεωρείται από την αρχή εξαιρετικά δύσκολη, όμως η Καβάλα κατάφερε να κερδίσει μετά από ένα μήνα και να ξεσπάσει, σημειώνοντας τρία τέρματα.

Επιστρέφει ο Μακρής πληθαίνουν τα προβλήματα
Στις δυνάμεις του Γιώργου Μακρή θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι ο Κώστας Σταματίου για την ερχόμενη αγωνιστική. Ο Αλμυριώτης τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του στον περασμένο αγώνα, ένα από τα σημαντικότερα όπλα στην φαρέτρα του Εθνικού Ολυμπιακού. Ο Μακρής τις τελευταίες ημέρες προπονούνταν κανονικά, ωστόσο κάποιες ενοχλήσεις στη μέση έκαναν το τεχνικό τιμ να τον θέσει εκτός αποστολής με τον φόβο της υποτροπής. Άλλωστε το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει και από την στιγμή που ο αγώνας στην Καβάλα δεν είχε χαρακτήρα τελικού, τότε ο Μακρής θα ήταν ανόητο να κινδυνεύσει. Εξάλλου στην χθεσινή προπόνηση ο 23χρονος μέσος δεν είχε ενοχλήσεις και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των Κώστα Σταματίου και Αντώνη Μάνδαλου. Από την άλλη όμως σε αντίθεση με τον Μακρή ένας άλλος μέσος, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, δείχνει πως δύσκολα θα προλάβει την ερχόμενη αναμέτρηση, αφού ακόμη βρίσκεσαι σε στάδιο αποθεραπείας, ακολουθώντας παράλληλα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με αερόβια άσκηση και ελαφρύ τρέξιμο.
Παράλληλα με προβλήματα από την Καβάλα επέστρεψαν οι Λούκας Μάρκος Ενρίκε, που αποκόμισε αιμάτωμα στη γάμπα, αλλά και ο Λεωνίδας Γκάγκας, που δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο. Για σήμερα οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό και έτσι η κατάσταση τους θα επανεξεταστεί την Πέμπτη. Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως δύσκολα θα προλάβουν να δώσουν το παρών στο αγώνα της 23ης αγωνιστικής. Στα προβλήματα συγκαταλέγεται και η απουσία του Κυπαρίσση, καθώς είναι τιμωρημένος.

O Παπουτσής σφυρίζει στο Πολύκαστρο
Ο κ. Ι. Παπουτσής από τον ΣΔΠ Σερρών, θα είναι αυτός που θα διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Πολυκάστρου και του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου στο Κιλκίς. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ Β. Μέτσκας και Χ. Πασσαλής από τις Σέρρες και την Χαλκιδική. Χρέη τέταρτου θα αναλάβει ο κ. Α. Παυλίδης από τον ΣΔΠ Χαλκιδικής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου