ΤΟΠΙΚΑ

Ντοπάρονται μόνο οι πρωταθλητές;

ντοπάρονται-μόνο-οι-πρωταθλητές-851206

Ανατριχίλα προκαλούν οι ειδήσεις, σύμφωνα με τις οποίες οι ντόπες δεν αφορούν μόνο στους πρωταθλητές και τους ολυμπιονίκες, αλλά έχουν εισχωρήσει ακόμα και στο σχολικό αθλητισμό, προκειμένου οι μαθητές να καταφέρουν να συγκεντρώσουν μπόνους για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια!
Η ισοπέδωση της παιδικότητας των μαθητών λυκείων και ο βιασμός της ψυχοσύνθεσής τους με τη συγκατάθεση γονέων και προπονητών, δείχνει την κατάπτωση αρχών και αξιών.
Μη μας φαίνονται απόμακρα και ξένα όλα αυτά. Μπορεί να κατασκευάζονται στη χώρα του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού, αλλά το εμπόριο εδώ δίπλα μας γίνεται. Δεν είναι κινέζικα όλα αυτά που σας γράφουμε. Βοά η πιάτσα ότι όλη η Ελλάδα, ακόμα και πρωταθλητές που έχουν συλληφθεί, από μεγαλέμπορο συμπληρωμάτων και χαπιών γειτονικής πόλης ψωνίζει! Εχει συλληφθεί, έχει τιμωρηθεί για διακίνηση παράνομων αναβολικών, αλλά το εμπόριο, εμπόριο. Είναι μεγάλη η μπίζνα και τεράστια η βιομηχανία του αθλητισμού, και όχι μόνο του επαγγελματικού, για να σταματήσει μπροστά σε κάποιες σχετικά ήπιες καταδικαστικές αποφάσεις.
Κανείς δεν αναρωτιέται τι γίνεται σε ορισμένα γυμναστήρια που παράγουν συστηματικά φουσκωτούς και τι γίνεται με κάποια παιδάκια που πέφτουν στην πλάνη ότι σε τρεις μήνες μπορούν να γίνουν οι νέοι Ατλαντες.
Όταν η βρωμιά διαχέεται στην κοινωνία, δεν μένει ούτε στα ψηλά ούτε στα χαμηλά σαλόνια αποκλειστικά. Πάει παντού…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου