ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Υπονοούμενα για τα… συρτάρια τους ανταλλάσσουν Παπατόλιας και Πρίντζος είτε ευθέως είτε δια συνεργατών τους. “Πόσο κράτησες θαμμένο το πόρισμα για την ΑΓΕΤ” ο ένας, “το ’φαγε ο σκώρος στο συρτάρι το πόρισμα της Χαλυβουργικής” ο άλλος.
Και στο φόντο το αν ήταν μεγάλη ή μικρή η συμμετοχή στο συλλαλητήριο. Το ξαναγράψαμε. Δεν φταίνε οι κόντρες, αλλά η δικαιολογημένη καχυποψία των πολιτών στις όποιες πρωτοβουλίες έρχονται από φορείς της εξουσίας.

Τι να απαντήσεις στον πολίτη, όταν φωνάζεις για την αέρια ρύπανση, αλλά επιτρέπεις να θάβονται τοξικές βόμβες, όπως τα υπολείμματα ελαιοτριβείων, επειδή τα έσοδα είναι πολλά; Τι γίνεται με το έδαφος και με τον υδροφόρο ορίζοντα;

Βεβαίως σε κάποιες περιπτώσεις τα έσοδα είναι απαραίτητο να αυξηθούν, διότι υπάρχουν και οι περιορισμοί του νέου Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα… Ετσι, για να καταλαβαινόμαστε.

Αλήθεια, η νυχτερινή εργασία χρεώνεται και ως υπερωριακή απασχόληση;

Α-μπε-μπα-μπλομ! Η νέα μέθοδος για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ετσι γίνεται λίγο πιο ομαδικό το παιχνίδι, από το γνωστό “κορώνα-γράμματα” ή “ό,τι κάτσει”.

Τώρα κατάλαβα γιατί επί Σημίτη το ΠΑΣΟΚ πήγαινε καλύτερα. Ως “Κινέζος” ήξερε από ντόπες…

Μπα! Αυτή η Su Li που έστειλε λάθος βιταμίνες, θα είναι καμιά πράκτορας των Σκοπιανών για να μας συκοφαντήσουν. Τα “φτερά” που βγάζουν οι δικοί μας, είναι από την άσκηση και το Red Bull…

Τα βέλη, της “επανάκτησης” από το Αρχείο του πορίσματος για το ΤΣΠΕΑΘ, ήταν καθαρά κατά του Αλογοσκούφη, όμως η απώλεια ήταν ο Καπράνος. Οπότε η συζήτηση για τις ευθύνες ξανανοίγει αναγκαστικά, ενόψει και των νέων δημοσκοπήσεων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου