ΤΟΠΙΚΑ

Ο Θησέας με Πυργετό Λάρισας… για το Κύπελλο Ερασιτεχνών

ο-θησέας-με-πυργετό-λάρισας-για-το-κύ-851206

Τον Πυργετό Λάρισας θα φιλοξενήσει σήμερα στις 4.30 μ.μ. στην Αγριά για την 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας ο Θησέας.
Η ομάδα της Αγριάς αήττητη στην έδρα της στο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί σήμερα με την ομάδα του Πυργετού και εάν επικρατήσει ,τότε στη συνέχεια θα φιλοξενήσει την ομάδα του Α.Ο. Καρδίτσας για την τρίτη φάση.
Στην προσπάθεια για την δεύτερη πρόκριση ο Θησέας θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου, που ικανοποιημένος από την καλή πορεία στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Θ., θέλει και το κάτι παραπάνω…
Για τον Θησέα ο προπονητής Λάκης Μπακάλης δεν έχει σήμερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού επιστρέφει ο Μακρυγιάννης και θεωρείται δεδομένη και η παρουσία των στρατευμένων Τζορμπατζή, Κωστή και Λιάρου.
Οι Τζέκας, Κωστής, Ντόντης, Τσάπι, Χολέβας, Μακρυγιάννης, Μπουμπουζιώτης, Νούσιας, Κόρμπας, Ανδρουτσόπουλος, Δανιλόπουλος, Πασπαλάρης, Γεωργίου, Τσορμπαντζής, Λιάρος,
Δημούτσης, Κοτζαθανάσης, Ξηροφώτος, Κίτσιος και Ναουμίδης θα βρίσκονται στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη που έχει συλλέξει πληροφορίες για τον αντίπαλο, τονίζοντας ότι είναι πολύ δυνατός…
Ο Πυργετός έκανε νταμπλ φέτος στη Λάρισα, παίρνοντας κύπελλο και πρωτάθλημα. Έχει προπονητή το Νίκο Σταυροθεόδωρο και η ομάδα των Τεμπών έχει στις τάξεις της αρκετούς έμπειρους παίκτες με θητεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες όπως τον Βαγγέλη Κώτσιο στο κέντρο της άμυνας, τον τερματοφύλακα Γκικούδη, τους Ταυλαριδη, Ζαπουνίδη, Καρατζιόλη, Δάσσιο, Γεωργούλα, ενώ υπολογίζει στους Ρούμπο, Συράγα, Μπιτσαρά, Ματζιαφούλη, Μπλέντι, Τάχο και Λιλολάρι. Στο πρωτάθλημα της Λάρισας έχει την καλύτερη επίθεση (60 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (14).

Ο Θησέας πήρε την πρόκριση για τη σημερινή 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, επικρατώντας του Πανδαμαστιακού με 0-2 στην Δαμάστα Φθιώτιδας, με γκολ του Δανιλόπουλου στο 13’ και του Νούσια στο 89’, ενώ προέρχεται από το 0-0 στο τοπικό ντέρμπι με τον Αστέρα Ριζομύλου για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Ο Πυργετός προκρίθηκε για το σημερινό ματς, κερδίζοντας εντός έδρας 5-0 τα Μετέωρα, ενώ προέρχεται από νίκη 3-0 επί του Ολύμπου Λάρισας στην Α’ ΕΠΣΛ έτσι σφράγισε και τυπικά την άνοδο της ομάδας στη Δ’ Εθνική.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών στον 4ο όμιλο:
Πυργετός Λάρισας -Μετέωρα: 5-0
Βατανιακός-ΑΟ. Καρδίτσας: 0-1
Πανδαμαστιακός-Θησέας Αγριάς: 0-2

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας στη συνέχεια και έως τον τελικό έχουν ως εξής:
3η αγωνιστική: 23-04-2008. Αν έχει προκριθεί ο Θησέας, θα παίξει με τον ΑΟ Καρδίτσας.
4η αγωνιστική: Στις 30-04-2008. Ο Θησέας, αν είναι 1ος στον 4ο όμιλο, θα παίξει σε ουδέτερο γήπεδο με το νικητή του 3ου ομίλου
5η αγωνιστική: 14-05-2008 με τον νικητή του 5ου ομίλου
6η αγωνιστική: 21-05-2008 ημιτελικοί
7η αγωνιστική (τελικός): 31-05-2008.

Τα ζευγάρια της 2ης αγωνιστικής σήμερα Τέταρτη σε όλους τους ομίλους είναι:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Κεραυνός Κρηνιδών – Φίλιππος Δοξάτου
Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου περνάει χωρίς ματς

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη Πολυγύρου – Εδεσσαϊκός
Η Νάουσα περνάει χωρίς ματς

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Θεσπρωτός – Πυρσός Γρεβενών
Η Κοζάνη περνάει χωρίς ματς

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Θησέας Αγριάς – Πυργετός
(Διαιτητές οι: Ι. Σωσώνης, Ε. Χανής, Ε. Κοτσιλίτης από την Φθιώτιδα)
Ο ΑΟ. Καρδίτσας περνάει χωρίς ματς

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Σκουφάς Κομποτίου – Βελούχι
Ο Αστέρας Ιτέας περνάει χωρίς ματς

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ταμυναϊκός – Ασπρόπυργος
Λεωνίδιο – Παναργειακός

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Πανηλειακός – Τσιλιβή
Η Λειβαθώ περνάει χωρίς ματς

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Αγία Παρασκευή – Σαρωνικός
Η Δάφνη Χίου περνάει χωρίς ματς

9ος ΟΜΙΛΟΣ

Αετός Ανωγείων ή Επισκοπή – Ηρόδοτος
ΟΦΙ – ΑΟ. Χανίων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου