ΤΟΠΙΚΑ

Διατήρησε και αύξησε τη διαφορά

διατήρησε-και-αύξησε-τη-διαφορά-851206

Διατήρησε και αύξησε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη ο Ολυμπιακός με «Χ» την Κυριακή, ενώ έχει και αύριο αγώνα με τον Ιωνικό. Στην 9η και τελευταία επίσκεψή του στο λεκανοπέδιο της Αττικής ο Ολυμπιακός πήρε ισοπαλία 1-1 στο Χαϊδάρι για την 23η αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 κι έτσι εκτός έδρας με τις αθηναϊκές ομάδες έχουν να επιδείξουν δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ισοπαλίες.
Πάντως στο Χαϊδάρι ο ΑΣΚ Ολυμπιακός «άγγιξε» το τρίτο «διπλό» του τη σεζόν που διανύουμε, χάνοντας στο… παρά πέντε τους τρεις βαθμούς.
Ενα γκολ στο ξεκίνημα κι άλλο ένα στο τέλος του β’ ημιχρόνου ήταν αυτά που έκριναν την αναμέτρηση στο Χαϊδάρι.
Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Σταύρου Διαμαντόπουλου πήραν κεφάλι στο σκορ στο 46΄ με διπλή προσπάθεια του Κοντέων και αφού πρώτα είχε αποκρούσει ο Θωμόπουλος με την βοήθεια του δοκαριού.
Ο Ολυμπιακός κρατούσε τη νίκη μέχρι το 85ο λεπτό, αλλά τότε το Χαϊδάρι μπόρεσε να ισοφαρίσει, όταν ο Δήμου με μακρινό σουτ υποχρέωσε τον Βεζυρίδη να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυά του. Σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να γίνει η… ζημιά για τους «ερυθρόλευκους», καθώς στο 92’ ο Μπελεγρίνης σημάδεψε το δοκάρι!
Έτσι, το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Αθανασίου (Θεσπρωτίας) βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1, αν και μετά το χθεσινό αποτέλεσμα ουσιαστικά ο ΑΣΚ Ολυμπιακός έσπρωξε στον… γκρεμό το Χαϊδάρι που μετά τον Αγ. Δημήτριο μάλλον θα είναι η 2η ομάδα που θα αποχαιρετήσει φέτος τη Β’ Εθνική. Αντίθετα, ο ΑΣΚ Ολυμπιακός αύξησε στους επτά βαθμούς τη διαφορά που τον χωρίζει από την επικίνδυνη ζώνη και αισθάνεται μεγαλύτερη σιγουριά για τη συνέχεια.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Θωμόπουλος, Ματζουράκης (70΄ Σκάρος), Παπαδόπουλος, Χωριανόπουλος, Τάτος (78΄ Δήμου), Γκουντελίτσας, Ετόνγκο, Μπελεγρίνης, Τσαμπούρης, Σιελής (62΄ Ντόβας), Λαμπρόπουλος.
ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βεζυρίδης, Σίνγμπο, Σκαρλάτος, Πέτρου, Πακάλτσης, Μιτρόφ, Μάγγος, Κοντέων (75΄ Βέρμπης), Χαϊκάλης, Μασάδντο (51΄ Χατζηκωνσταντίνου), Τσάγγαρης (90΄ Δήμας)

*Στο Χαϊδάρι συμπλήρωσε κάρτες ο Μίτροφ, ενώ αύριο αμφίβολος είναι ο Φονσέκα και ο Ντίλτον. Όσον αφορά στους δύο τιμωρημένους, Θοδωρή Πακάλτση και Ακη Πέτρου, αποφασίστηκε ο πρώτος να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με τον Ιωνικό (9/4) και τον Πιερικό την 26η αγωνιστική (20/4). Ο δεύτερος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Πιερικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου