ΤΟΠΙΚΑ

Επερώτηση για την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου

επερώτηση-για-την-ιστοσελίδα-του-δήμ-620498

Για καταστρατήγηση της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Βόλου την οποία έχουν μετατρέψει σε ιστοσελίδα προβολής των στελεχών της Δημοτικής Αρχής κάνουν λόγο με επερώτησή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας.

Ειδικότερα το κείμενο της επερώτησης έχει ως εξής:

«Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου στο διαδίκτυο έχει σαν σκοπό την ενημέρωση του κοινού για διάφορα θέματα του Δήμου και πληροφορίες για την εξυπηρέτησή του.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, παρατηρείται μία τελείως ανακόλουθη τακτική με την ανάρτηση απαντήσεων για διάφορα θέματα στελεχών της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα των κκ Μαυρογιάννη και Γκουντέλια. Ο μεν κ. Μαυρογιάννης την 8-10-2013 σύμφωνα με το κείμενο της ανάρτησης «ασκεί αιχμηρή κριτική σε πρώην δημοτικούς παράγοντες της Αγριάς, οι οποίοι όπως σημειώνει επιμένουν θρασύτατα να θορυβούν κτλ». Ο δε κ. Γκουντέλιας την 16-10-2013 αναφέρει ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένας Σύνδεσμος Φιλάθλων παραπληροφορείται …το ίδιο ισχύει και για τις διαμαρτυρίες του άλλου συνδέσμου Austrian Boys κτλ

Φαίνεται, ότι οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του Δήμου Βόλου και κυρίως ο κ. Σκοτινιώτης έχουν παρανοήσει τους σκοπούς της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου και καταστρατηγώντας την ορθή λειτουργία της, χρησιμοποιούν αυτήν σαν ιστοσελίδα του συνδυασμού τους. Θα πρέπει αμέσως οι εν λόγω δημοσιεύσεις των κκ Γκουντέλια και Μαυρογιάννη να κατέβουν και στο εξής τα κείμενα και όλες οι ανακοινώσεις να είναι τυπικές και προσεκτικές.

Αν ο κ. Σκοτινιώτης και η παράταξή του επιθυμούν την προβολή τους δια μέσω του διαδικτύου, ας την κάνουν με δική τους ιστοσελίδα. Είναι ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιούνται υπηρεσίες του Δήμου κατ’ αυτό τον τρόπο.

Επερωτάται η Δημοτική Αρχή για ποιο λόγο χρησιμοποιεί την επίσημα ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου σαν ιδιωτική της ιστοσελίδα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου