ΤΟΠΙΚΑ

Ο ληστής έφαγε ξύλο από την περιπτερού

ο-ληστής-έφαγε-ξύλο-από-την-περιπτερού-851206

Μια 47χρονη περιπτερούχος στο Βόλο αφόπλισε και εξουδετέρωσε έναν 22χρονο επίδοξο ληστή, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού στο λαιμό της ζήτησε τις εισπράξεις του περιπτέρου. Η γυναίκα έριξε στο έδαφος τον 22χρονο και στην προσπάθειά της να του αρπάξει το μαχαίρι τραυματίστηκε στην παλάμη του δεξιού χεριού της.
Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στις 8 το βράδυ σε περίπτερο που βρίσκεται στο ύψος της στάσης Πανταζόπουλου, στην περιοχή Χρυσοχοΐδη.
Ο Γ.Χ. του Ε., κάτοικος Βόλου, ανεπάγγελτος, μετέβη στο περίπτερο ιδιοκτησίας της 47χρονης, κατοίκου Βόλου, όπου υπό την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να της αφαιρέσει χρήματα από το ταμείο. Δεν ολοκλήρωσε όμως την πράξη του, καθώς η παθούσα αντέδρασε και προσπάθησε να του αποσπάσει το μαχαίρι, με συνέπεια να την τραυματίσει ελαφρώς στο χέρι και να συλληφθεί από πολίτες και αστυνομικούς που προσέτρεξαν σε βοήθεια.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης την 17χρονη Τ.Ε. του Α. κάτοικο Βόλου, ανεπάγγελτη, καθώς ανέμενε τον 22χρονο στο αυτοκίνητο του αδελφού του, το οποίο είχε σταθμεύσει σε κοντινή απόσταση από το περίπτερο.
Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι της απόπειρας ληστείας, τύπου πεταλούδας, με λεπίδα μήκους επτά εκατοστών.
Η 47χρονη μεταφέρθηκε Γ.Ν.Ν. Βόλου, όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια αποχώρησε.
Οι δύο συλληφθέντες χθες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ληστείας, οπλοκατοχή και οπλοχρησία και συνέργεια σε απόπειρα ληστείας, ενώ αναμένεται να απολογηθούν σήμερα για τις πράξεις τους στον Ανακριτή, όπου παραπέμφθηκαν.
Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου