ΤΟΠΙΚΑ

Ο Λευκός Οίκος προς Κ. Καβάφη: « ΒΡΗΚΑΜΕ… ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ»

ο-λευκός-οίκος-προς-κ-καβάφη-βρηκαμε-851206

Μέρος Β’

Στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της Πέμπτης είδαμε: «Το ΝΑΤΟ χωρίς λόγο ύπαρξης.–ΝΑΤΟ: εκτελεστικό όργανο υλοποίησης αμερικανικών γεωπολιτικών στόχων-. ΝΑΤΟ προστάτης και σύγχρονα παραβάτης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου-. ΝΑΤΟ μέσο δολιοφθοράς βασικών στόχων της Ευρωπαϊκής Ενωσης. – ΝΑΤΟ πωλητής προστασίας κρατών με πρότυπα της Μαφίας -Πέγκρα και Κόζα Νόστρα – ΝΑΤΟ πολεμική μηχανή καταστροφής, όποιου αντιστέκεται στην επιβολή της αμερικανικής κυριαρχίας στον κόσμο (με χρήματα της Ευρώπης) – ΝΑΤΟ: παράγων Νο 1 της αμερικανικής οικονομίας – Το ΝΑΤΟ και η αμερικανική αναδόμησή του μετά τη διάλυση της Σοβιετικής. Ενωσης, για την μελλοντική του πορεία.

Οι ειδικές (διάβαζε: κατασκοπευτικές) Αμερικανικές Υπηρεσίες, αφού όργωσαν την Ευρώπη, συμπλήρωσαν έναν κατάλογο 50 αρχηγών ή πρωθυπουργών χωρών μελών και μη του ΝΑΤΟ, τους οποίους κάλεσαν τιμητικά να προσέλθουν στην Ουάσιγκτον, δήθεν για τον εορτασμό των 50 ετών του Αμυντικού Ατλαντικού Συμφώνου από τις 22 μέχρι 25 Απριλίου 1999.
Εδωσαν τότε παρών σαν «οσφυοκαμψίαι υποκόμοι» 50 αρχηγοί κρατών ή πρωθυπουργοί, μερικοί αμερικανογάλακτοι, οι περισσότεροι αμερικανόδουλοι, και κάποιοι που αγωνιούσαν να διατηρήσουν τον ετοιμόρροπο πρωθυπουργικό τους θώκο, έτοιμοι να προσφέρουν γην και ύδωρ για τη σταθεροποίησή τους στην εξουσία «made in USA» με νόμισμα εξαγοράς κάθε παρέμβαση στα εσωτερικά τους. Όλοι ενθουσιασμένοι από τις πλούσιες αμερικανικές ευωχίες, υπέγραψαν με κλειστά μάτια τη μετατροπή του αμυντικού ατλαντικού συμφώνου σε επιθετικό, εφ΄ όσον κατά την αμερικανική πάντα εκτίμηση, θα βλάπτονταν κάπου τα συμφέροντα της «συμμαχίας» (διάβαζε: της Αμερικής).
Στην πανδαισία παρών ήταν και συνυπέγραψε χαμογελώντας και ο σοσιαλιστής τότε Έλληνας πρωθυπουργός κ. Σημίτης.
Από τη στιγμή εκείνη οι Αμερικάνοι αποκτούσαν την 1η «νομιμοποίηση κάθε εγκληματικής ενέργειάς τους σε όποιο σημείο της γης», ενώ ακολουθούσε η 2η, που ήταν η ψήφιση από το Αμερικανικό Κογκρέσο διάταξης που επέτρεπε στον Πρόεδρό τους σε περίοδο πολέμου την εφαρμογή βασανιστηρίων κατά παραβίαση του Συντάγματός τους, σε ό,τι αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα. Τρίτη στη σειρά ενέργειά τους ήταν να επιβάλουν στην Ευρώπη μέσω της Συνθήκης της Ρώμης (Ιούλ.1998) την ίδρυση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για την απονομή μιας παγκόσμιας δικαιοσύνης, που να τιμωρεί τα φρικαλέα για τη διεθνή κοινότητα εγκλήματα, αλλά με την εξαίρεση εγκλημάτων των πρωτεργατών του ΝΑΤΟ και των μακάβριων «ανθρωπιστικών παρεμβάσεών» του, οπουδήποτε.
Μετά από αυτές τις απατηλές προ-νομιμοποιήσεις, ακολούθησε η «ανακάλυψη της τρομοκρατίας», που για την εξάπλωσή της σύστησαν ειδικό επιτελείο με αποστολή να την καταστήσουν τον εφιάλτη όλων των ανθρώπων στη γη.
Ακολούθησε η τραγωδία των Πύργων της 11ης Σεπτεμβρίου, πράγμα που «επισφράγισε» την ύπαρξη της τρομοκρατίας και που όμως κατευθύνει σε σκέψεις και σε αμφιβολίες για τη γνησιότητα των καμικάζι αυτών, και που τους έδωσε τη βίζα για την παγκόσμια δίωξη της τρομοκρατίας και τις εκατόμβες θυμάτων στο Ιράκ και Αφγανιστάν Αυτά πάντως δεν αποκλείουν και μια προσεχή νομοθεσία για την απαγόρευση της ανθρώπινης σκέψης και αμφιβολίας !

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου