ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζεται το έγκλημα με τις φόλες σε αδέσποτα

συνεχίζεται-το-έγκλημα-με-τις-φόλες-σε-623782

Νέο περιστατικό μαζικής εξόντωσης ζώων από φόλες, σημειώθηκε χθες στην Πορταριά, με θύματα τρία σκυλιά. Αναστάτωση έχει προκληθεί στους φιλόζωους της πόλης, αφού εννέα ημέρες πριν δηλητηριάστηκαν πέντε συνολικά ζώα από φόλες στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα στην περιοχή της Πορταριάς δηλητηριάστηκαν ένα δεσποζόμενο σκυλί και δύο αδέσποτα σκυλιά. Το δεσποζόμενο δηλητηριάστηκε την περασμένη Δευτέρα και τα δύο αδέσποτα δηλητηριάστηκαν χθες το πρωί. Όπως αναφέρουν φιλόζωοι, οι φόλες πιθανότατα να είχαν πέσει τη Δευτέρα και επειδή δεν εντοπίστηκαν καταναλώθηκαν από τα δύο σκυλιά χθες το πρωί.

Οι φιλόζωοι κατήγγειλαν το νέο περιστατικό στην αστυνομία, ζητώντας μάλιστα τη συνδρομή των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό των ενόχων.

Η γραμματέας της Φιλοζωικού Συλλόγου «Κόσμος και Φύση», κ. Φλωρίκα Τσιρογιάννη, σχετικά με το περιστατικό στην Πορταριά αναφέρει: «Δυστυχώς συνεχίζεται το έγκλημα με τις φόλες, καθώς δηλητηριαστήκαν ακόμη τρία σκυλιά. Καταγγείλαμε τα περιστατικά στην αστυνομία και θα διενεργηθεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι με τις φόλες δεν λύνεται το πρόβλημα των αδέσποτων».

Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου