ΤΟΠΙΚΑ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΑΪΤΑΝΗΣ: Υποψήφιος για γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ

λαζαροσ-γαϊτανησ-υποψήφιος-για-γραμμ-851206

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας εξέφρασε χθες ο γνωστός δικηγόρος Λάζαρος Γαϊτάνης.
Ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και μέλος της Γραμματείας της ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας με γραπτή του ανακοίνωση επισημαίνει ότι “τα κομματικά όργανα χρειάζονται πρόσωπα άφθαρτα και καταξιωμένα στην κοινωνία, που δεν έχουν προκαλέσει με τη συμπεριφορά τους” και αναφέρεται στο τρίπτυχο ενότητα, αξιοκρατία και ανανέωση, για να δηλώσει “παρών” στις εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης νέου γραμματέα που προγραμματίζονται για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Λάζαρου Γαϊτάνη έχει ως εξής:
“Σήμερα που η κομματική βάση του ΠΑΣΟΚ, απογοητευμένη από τις δημοσκοπήσεις, απαιτεί ενότητα, οφείλουμε όλοι να αποδείξουμε ότι τη θέλουμε. Να αποδείξουμε ότι 5 μήνες μετά την τραυματική για το Κίνημα περίοδο της προεδρικής εκλογής αγωνιζόμαστε για την άμβλυνση των αντιθέσεων, τη σύνθεση των απόψεων και όχι για την κυριαρχία της λογικής των ημετέρων. Αν σήμερα επιμένουμε σε διαχωρισμούς, σε λογικές εσωκομματικών νικητών και νικημένων, ο σίγουρος νικημένος θα είναι ένας: Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, που δυστυχώς θα δει τα εκλογικά του ποσοστά να μειώνονται ακόμη περισσότερο. Αυτό όμως δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί.
Σήμερα που η κομματική μας βάση απαιτεί αξιοκρατία, οι μηχανισμοί ανάδειξης εκείνων, που στο πέρασμα τους άφησαν κομματικά γραφεία κλειστά, είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ξεπεραστεί, ότι πια δεν έχουν λόγο. Ας κάνουν την αυτοκριτική τους ή αν δεν έχουν το σθένος να το πράξουν, ας σωπάσουν. Τα μέλη και οι φίλου του ΠΑΣΟΚ τους γυρίζουν πλέον τις πλάτες.
Σήμερα που η κομματική μας βάση απαιτεί ανανέωση, δεν έχουμε το δικαίωμα να οικοδομούμε το νέο ΠΑΣΟΚ με υλικά κατεδάφισης. Οι “ρυτίδες” από τα πρόσωπα των κομματικών οργάνων δεν μπορούν πια να εξαφανιστούν με “λίφτινγκ”. Έχουν υποστεί ήδη πολλά “λίφτινγκ”. Τα κομματικά όργανα χρειάζονται άλλα πρόσωπα. Πρόσωπα άφθαρτα. Πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία, που δεν έχουν προκαλέσει με τη συμπεριφορά τους.
Ο Γιώργος Παπανδρέου στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ μίλησε για ενότητα, αξιοκρατία και ανανέωση. Στους στόχους αυτούς επιθυμώ να συμβάλλω προσωπικά με την παρουσία μου ως Γραμματέας της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία.”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου