ΤΟΠΙΚΑ

Επιτυχία στο Χαϊδάρι θέλει ο Ολυμπιακός

επιτυχία-στο-χαϊδάρι-θέλει-ο-ολυμπιακ-851206

Για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του αγωνίζεται σήμερα στις 4.30 μ.μ. στο Χαϊδάρι ο Ολυμπιακός Βόλου στην 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής. Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεπεράσει τα αρκετά προβλήματα που έχει λόγω απουσιών, με τον Σταύρο Διαμαντόπουλο να ποντάρει στις εναλλακτικές λύσεις και να επιζητεί μια ακόμη επιτυχία μετά τη νίκη την περασμένη Κυριακή επί του Ηλυσιακού…
Δώδεκα αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μια διαφορά ασφαλείας οκτώ βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου βρίσκεται ο σημερινός αντίπαλος, και μια διαφορά 9 βαθμών από τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο και μεταξύ αυτών είναι και ο μεθεπόμενος αντίπαλος που είναι ο Ιωνικός την ερχόμενη Τετάρτη…
Στον Ολυμπιακό βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά, αλλά γενικότερα σκέφτονται τη δύσκολη συνέχεια στον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχει μια τετράδα σημαντικών παιχνιδιών (με Χαϊδάρι, Ιωνικό, Καστοριά και Πιερικό), στην οποία θα πρέπει να μαζέψουν όσο τον δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ο προπονητής Σταύρος Διαμαντόπουλος είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα, από τη στιγμή που υπάρχουν προβλήματα τιμωριών αλλά και τραυματισμών.
Όσον αφορά στις αλλαγές, στην σημερινή 11αδα ο Σίνγκμπο θα πάρει τη θέση του Αγγελόπουλου στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ τη θέση στα αριστερά του Αλέκου Γεωργιάδη θα πάρει ο Σκαρλάτος.
Ο Κάτε Φονσέκα, που υπέστη κάταγμα στη μύτη στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, θα λείψει σήμερα, αλλά ο Σταύρος Διαμαντόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τον στρατευμένο Γιάννη Τσάγγαρη, ο οποίος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στα τρία προηγούμενα παιχνίδια με Αγρ. Αστέρα, Κέρκυρα και Ηλυσιακό, ενώ στην 11αδα θα ξεκινήσει και ο Χατζής.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Ντίλτον Περέιρα, αφού ο Βραζιλιάνος ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής…
Όσον αφορά στους δύο τιμωρημένους, Θοδωρή Πακάλτση και Ακη Πέτρου, αποφασίστηκε ο πρώτος να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με τον Ιωνικό (9/4) και τον Πιερικό την 26η αγωνιστική (20/4). Ο δεύτερος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Πιερικό. Αυτό σημαίνει πως το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «ερυθρολεύκων» θα δώσει κανονικά το «παρών» αύριο στον αγώνα με το Χαϊδάρι.
Ετσι πιθανότατα οι 11 που θα ξεκινήσουν σήμερα θα είναι οι: Βεζυρίδης, Σίνγμπο,Σκαρλάτος, Πέτρου, Πακάλτσης, Μίτροφ, Μάγγος, Χατζής, Χαϊκάλης, Τσάγγαρης και Κοντέων ή Βέρμπης. Επίσης στην αποστολή είναι οι Γιακάκογλου, Διαμάντης, Μασάντο, Κοντοβάς, Δήμας, Καρποντίνης, Οικονόμου αλλά και ο Αγγελόπουλος.
Πάντως σήμερα στο Χαϊδάρι αυτό που όλοι βλέπουν και έχουν ως στόχο είναι το θετικό αποτέλεσμα, αν και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι από τη στιγμή που η αθηναϊκή ομάδα δίνει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού (βρίσκεται στην 16η θέση με 21 βαθμούς) και προέρχεται από ισοπαλία που απέσπασε στην Καλαμάτα.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Χαϊδάρι -είχε χάσει 3-1 (4 Χωριανόπουλος,9 Κιούρκος,32 Κριπιντίρης) την τελευταία φορά που έπαιξε εκεί- την ίδια χρονιά κέρδισε 1-0 στο Βόλο με γκολ του Σάβιτς, ενώ φέτος στο ματς του α γύρου ήρθε 1-1 (16 Φονσέκα-83’ Λαμπρόπουλος).
Ο Ν. Αθανασίου από τον σύνδεσμο της Θεσπρωτίας είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης μεταξύ του Χαϊδαρίου και του ΑΣΚ Ολυμπιακού, που θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. Βοηθοί του κ. Αθανασίου είναι οι κ.κ. Καλφόγλου και Καρβούνης του ίδιου συνδέσμου, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σ. Λουρμπέας από τον Πειραιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου