ΤΟΠΙΚΑ

Πλήρης για τη νίκη στο Πανθεσσαλικό

πλήρης-για-τη-νίκη-στο-πανθεσσαλικό-851206

Χωρίς προβλήματα και απουσίες θα παραταχθεί η Νίκη στην αυριανή αναμέτρηση με τον Θερμαϊκό στο Πανθεσσαλικό. Ο Νίκος Κουρμπανάς είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αφού και ο νεαρός επιθετικός Νίκος Ντούλας, που ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα στον τένοντα, γυμνάστηκε χθες κανονικά και τέθηκε στην διάθεσή του.
Είναι η πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Κορίνθιος τεχνικός, που δεν μετρά απουσίες βασικών παικτών από τραυματισμούς και τιμωρίες και έτσι η Νίκη θα παραταχθεί πλήρης για το «τρίποντο», που θα της δώσει την ευκαιρία να βελτιώσει τη θέση της και να κάνει το πρώτο βήμα για τον στόχο του απόλυτου, που έχει θέσει ενόψει των δυο συνεχόμενων εντός έδρας ματς που ακολουθούν με Θέρμη και Αρτα.
Το έργο της βέβαια απέναντι στον Θερμαϊκό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ακόμη ελπίδες για τη δεύτερη θέση και γι’ αυτή θα παίξουν στο Πανθεσσαλικό το απόγευμα της Κυριακής. Την ίδια ώρα όμως η ομάδα της Ν. Ιωνίας προέρχεται από καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα στα Γιαννιτσά και οι παίκτες της, θέλοντας να αποδείξουν ότι δεν ήταν φωτοβολίδα, αλλά θα υπάρχει και ανάλογη συνέχεια, θέτουν ως αποκλειστικό τους στόχο την επιστροφή στα «τρίποντα» μετά από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη.
Σε σχέση με το ματς στα Γιαννιτσά μάλιστα, επιστρέφουν οι Βούλγαρης, Κουτσογιάννης και Κωστής. Οι κυανόλευκοι θα πραγματοποιήσουν χαλάρωμα σήμερα το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό ματς της 22ης αγωνιστικής της τρίτης κατηγορίας.
Εν τω μεταξύ απειλούν να μην πληρώσουν ξανά ούτε ευρώ για την ομάδα οι ιδιοκτήτες της Νίκης, αντιδρώντας έτσι στην αδιαφορία που υπάρχει, ακόμη και από τον Δήμο Ν. Ιωνίας. Αγανακτισμένοι οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ καταγγέλουν ότι δεν υπάρχει βοήθεια και στήριξη από πουθενά και προσπαθούν εντελώς μόνοι τους να βγάλουν την ομάδα από τη δύσκολη θέση. Να φανταστεί κανείς ότι ακόμη περιμένουν από τον Δήμαρχο της Ν. Ιωνίας να καταβάλει το ποσό των 50.000 ευρώ που οφείλεται στη Νίκη από εισιτήρια διαρκείας που αγόρασε ο Δήμος πριν δυο αγωνιστικές περιόδους και ακόμη δεν έχουν πληρωθεί…
Τέλος, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Δημήτριο Δροσινό για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, προκειμένου από τη νέα σεζόν να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην κυανόλευκη ΠΑΕ. Εξελίξεις πάντως αναμένονται από την ερχόμενη εβδομάδα. Οσον αφορά στον δεύτερο ενδιαφερόμενο, που σύμφωνα με τη διοίκηση έχει έρθει σε επαφή για την αγορά της ομάδας, δεν υπήρξε καμία απολύτως νέα πληροφορία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου