ΤΟΠΙΚΑ

Εχει ντέρμπι αύριο

εχει-ντέρμπι-αύριο-851206

Η 29η αγωνιστική θα διεξαχθεί αύριο, ξεκινώντας στις 4.30 μ.μ. Το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό του Θησέα Αγριάς κόντρα στον Αστέρα Ριζομύλου σε μια άτυπη ρεβάνς του τελικού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Θ. Από την άλλη ο Ρήγας Φεραίος, αγωνιζόμενος στην έδρα του, θα υποδεχθεί τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

ΘΗΣΕΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ
Για τρίτη και τελευταία φορά θα συναντηθούν αύριο Θησέας και Αστέρας Ριζομύλου για την φετινή αγωνιστική σεζόν. Ο Θησέας έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Θ., όπου απέναντί του βρήκε την ομάδα του Μίλτου Καλόγηρου, ενώ για τον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια για τις δύο ομάδες αναμένεται να παίξει τον ρόλο της, όμως δε θα λείψει το πάθος και η κοινή θέληση για νίκη. Για τους γηπεδούχους ο Λάκης Μπακάλης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μακρυγιάννη που είναι τιμωρημένος με τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ επιστρέφει ο Ανδρουτσόπουλος από τιμωρία και ο Ξηροφώτος από τραυματισμό. Με ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή των Τζορμπατζή, Κωστή και Λιάρου που είναι στρατευμένοι. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι Τζέκας, Αλσώνας, Μακρυγιάννης, Πασπαλάρης, Τσάπη, Χολέβας, Ντόντης, Λιάρος, Τσορμπατζής, Ανδρουτσόπουλος, Δημούτσης, Κοτζαθανάσης, Μπουμπουζιώτης, Ξηροφώτος, Κωστής, Δανιλόπουλος, Κόρμπας, Κίτσιος, Νούσιας και Ναουμίδης.
Από την άλλη ο Μίλτος Καλόγηρος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ρουκά και Σπανό, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των στρατευμένων Καρανικολάου και Μίλτου. Την αποστολή των κοκκινόμαυρων περιλαμβάνουν οι: Ευαγγέλου, Κονδύλης, Ιωάννου, Κουτσουνίδης, Τανάγιας, Καρανικολάου, Κατσούγκρης, Κουτέρης, Χ.Οικονόμου, Σ.Οικονόμου, Σεσκλιώτης, Κώττας, Ψαρόμπας, Μόσιος, Παντελίδης, Καψάλης, Τσιγκόλης, Παλάσης και Μίλτος. Η Κ. Μπουμπουρή θα διευθύνει την αναμέτρηση και ως βοηθοί θα είναι οι Μ. Μανασής και Μ. Γιαννουλά.

ΡΗΓΑΣ
Την ομάδα του Αρη Αγίου Κωνσταντίνου θα φιλοξενήσει αύριο στο γήπεδο του Βελεστίνου ο Ρήγας Φεραίος. Οι κυανόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευθούν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι την δύναμη της έδρας τους καθώς για την περασμένη αγωνιστική επιβλήθηκαν με 3-1 του Αστέρα Καρδίτσας. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν θα μπορεί υπολογίζει στον τιμωρημένο Γρούνα, ενώ ο Λάππας είναι αμφίβολος καθώς είναι ανέτοιμος. Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Στεργίου. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι Κοντογιάννης, Μπουρίτας, Φιλιπίδδης, Αποστολίδης, Ζαχαράκης, Καρατζιόλης, Στεργίου, Διπλάρης, Χατζηαθανασίου, Φασούλας, Λάππας, Ιττης, Αλεξίου, Κουντούρης, Τσιαντής, Τσούρικας, Δενελάβας, Λέτσιος, Τσιούκας, Μπάτης, Θεοχαρόπουλος και Καραπλιάγκος. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Φώτης από την Εύβοια και βοηθοί του θα είναι οι Βελέντζας και Γκρινιάρης..

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου